tasiemka

• 2 Odpowiedzi
  • 506 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline virus20

• **
  • 112
  • HTC Touch PRO 6.1 + WiN Se7Em + Android
  • Sprzęt: HTC Magican--> Uniwersal-->Hermes--> Touch PRO
tasiemka
« dnia: Grudzień 07, 2010, 19:53:12 »
Witam wszystkich.

Szukam osoby która była by mi wstanie sprawdzić tasiemkę w telefonie. Tasiemkę mam zdemontowaną . Telefon pracuje cały czas na wciśniętym przycisku power cały czas wyświetlając komunikat o utracie danych i czy wyłączyć telefon. Bateria z 3dni spadła do 3h...;/ Osoby chętne podaje moje gg 5778533 lub email kret41@wp.pl gdyby ktoś miał na sprzedaż tasiemkę też proszę pisać. Jeżeli ktoś miał podobny problem to proszę niech się wypowie bo telefon leży już mi miesiąc czasu :(

*

Offline Antej

• Ekspert HTC Blueangel
  • 3005
Odp: tasiemka do zawiązania kokardki
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 07, 2010, 22:19:10 »
Tasiemka? Chyba do zawiązania kokardki.  :-|

Może byś tak precyzyjniej napisał co to za PDA, bo pewnie żaden telefon skoro pytasz na forum pdaclub.

Z opisu:
"Telefon pracuje cały czas na wciśniętym przycisku power cały czas wyświetlając komunikat o utracie danych i czy wyłączyć telefon. Bateria z 3dni spadła do 3h"

Wnioskuję że to Wizard z uwaloną płytą główną i nie widzę opcji naprawy. Przynajmniej ja takiej nie wymyśliłem, bo wszystko co mogłem sprawdzić było sprawne.

*

Offline virus20

• **
  • 112
  • HTC Touch PRO 6.1 + WiN Se7Em + Android
  • Sprzęt: HTC Magican--> Uniwersal-->Hermes--> Touch PRO
Odp: tasiemka
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 07, 2010, 23:42:22 »
Przepraszam temat został przeniesiony z innego forum. Natomiast telefon to HTC touch pro. 

http://pdaclub.pl/forum/raphael/raph100-problem-z-telefonem/

W tym temacie opisałem problem. Zamówiłem już nową tasiemkę czy dobrze zrobiłem?
Stara bardzo wytarta farba zeszła.