zdechl mi mikrofon?? czy moze cos innego?? (MDA I)

• 3 Odpowiedzi
  • 656 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 07, 2006, 19:18:07 »
witam.

dzisiaj ku swojej wielkiej radosci odkrylam ze nie dziala mi chyba mikrofon. wytlumacze dlaczego pisze 'chyba'. otoz probojac polaczyc sie z kims przez telefon slysze wyraznie swego rozmowce, ale kiedy sama mowie do mikrofonu, rozmowca mnie nie slyszy. tak samo dzieje sie gdy proboje uzyc zestawu sluchawkowego, dlatego nie wiem czy to jest wina rozwalonego mikrofonu czy cos innego mi sie spapralo. ktos wie moze co sie moze dziac z moim biednym MDA?
bede dzwieczna za kazda pomoc :)

Anka

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 08, 2006, 15:35:45 »
zmień rom, jesli to nie pomoże to bedzie pewnie do wymiany płyta gł :/
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 09, 2006, 22:56:36 »
dzieki za rade mam nadzieje ze to zadziala i nie bede musiala plyty wymieniac :-)

padniety chyba mikrofon w MDA2
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 13, 2006, 14:01:08 »
mam problem z funkcjonowaniem mikrofonu w mda2, dziwnie to wygląda bo wszelkie recordery-dyktafony normalnie nagrywaja, ja  w trakcie rozmowy słysze swoj głos w słuchawce, ale nikt do kogo dzwonie nie słyszy mnie. To samo sie dzieje przez słuchawke blutooth tez nie działa przez nia mikrofon.  Telefon kupiłem z allegro juz w takim stanie od allegrowicza który tą wade zataił, wgraby jest tam soft jakis windows mobile 2003 se 3,2s jojo zastanawiałem sie czy to nie wina tego softu, ale po zrestartowaniu wywaliłem ten soft z extenderd memory zeby sie ponownie nie ładował ale w romie pewnie jeszcze cos siedzi.

Co proponujecie moze ktos ma juz doswiadczenie z takim problemem????