awaryjność MDA Compact II

• 4 Odpowiedzi
  • 738 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Jablojan

• *
  • 59
  • Sprzęt: Xperia X10
« dnia: Sierpień 08, 2006, 09:13:17 »
W piątek oddałem do serwisu CRC 3 miesięczny nowy (ERA) MDA Compact II, bo przestał startować. Odebrałem w poniedziałek, twierdzą, że wymienili płytę główną. Dzisiaj jest wtorek i pojawiły się te same objawy - nie startuje....  :wkurzony:
Zaczęło się od bardzo zamulonej pracy systemu po zainstalowaniu spb Pocket +, potem SR i koniec....

Czy macie podobne i równie częste problemy ze swoimi Compactami?

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 08, 2006, 13:55:04 »
Szkoda że nie spisałeś ID urządzenia to by było wiadomo czy czarują czy faktycznie wymienili płytę.
Are you shpongled?

*

Offline Jablojan

• *
  • 59
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 08, 2006, 17:03:10 »
No teraz jest inny IMEI - poprzedni był na fakturze ERY. Oddałem dzisiaj trupa do CRC. Dam znać co dalej.

*

Offline Jablojan

• *
  • 59
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 10, 2006, 11:28:24 »
MDA CII odebrała dzisiaj szanowna małżonka i serwisant powiedział jej, że to moja wina, bo wgrywam jakieś dziwne programy, które mogą powodować takie objawy. Mam tydzień nie instalować niczego i obserwować.  :mysli: Czy naprawdę AM, Spb pocket plus i spb diary, Wolfclock i kilka programów mniej angażujących procek i pamięć mogą spowodować takie zwiechy? Coś mi to śmierdzi.... Przecież to urządzenie użytkowe, a nie chore dziecko.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 10, 2006, 11:37:45 »
Cytat: "Jablojan"
MDA CII odebrała dzisiaj szanowna małżonka i serwisant powiedział jej, że to moja wina, bo wgrywam jakieś dziwne programy, które mogą powodować takie objawy. Mam tydzień nie instalować niczego i obserwować.  :mysli: Czy naprawdę AM, Spb pocket plus i spb diary, Wolfclock i kilka programów mniej angażujących procek i pamięć mogą spowodować takie zwiechy? Coś mi to śmierdzi.... Przecież to urządzenie użytkowe, a nie chore dziecko.

no to sie serwisant wykpił, choć zdarza się że soft powoduje problemy  ;)