Witam wszystkich!
Jestem nowym czlonkiem forum i kilkudniowym szczesliwym (choc to sie jeszcze okaze) posiadaczem MIO P550.
W zwiazku z tym ze jest to dla mnie bardzo nowy temat zaczalem sie "bawic" moim nowym PDA i tak potworzylem ze nie potrafilem tych wszystkich zmian cofnac. Bez stresu wymyslilem ze ... przywroce go do ustawien fabrycznych.
I tu zaczely sie schody.
1. Proces przywracania przebiegl szybko ale nie dosc ze jest wszystko po angielsku to windows wyglada bardzo surowo
2. Nie ma tam tam zadnego oprogramowania i nakladek graficznych (np klawiaturka nie jest juz taka kolorowa - bordowa, lecz jest zwykla biala)
3. Zaczolem czytac instrukcje i dowiedzialem sie ze mozna wesprzec sie plytami dolaczonymi do zestawu (P550 Getting Started CD, P550 PDA Navigation System, MIO Instrukcja i programy) od ktorej zaczac
4. instalujac sterownik w komp. do mojego MIO w menadzerze urzadzen pojawia sie wykrzyknik (cos ze sterownikiem) Mam Windows XP prof
Stad moje pytanie: Czy ktos z Was potrafi mi pomoc jak sprawic zeby moj NOWY palmtopik byl dokladnie taki jak po wyjeciu z kartonu (chodzi mi o sfere programowa) i zebym mogl go poprawnie zainstalowac na komputerze.
Z gory serdecznie dziekuje za wyrozumialosc i pomoc - wiem ze jak na pierwszy raz to strasznie duzo literek napisalem ale troszke sie przejalem!!!
Maciej - Bydgoszcz