Witam!
Mam spory problem,z którego nie wiem jak wybrnąć !Z pamięci ROM, kat. Moje Dokumenty chciałem wykasować pod Total Commanderem CE kilka plików txt utworzonych przez pewną aplikację pracującą z karty pamięci.Po przyciśnięciu CTRL,zaznaczyłem wybrane pliki,nie widząc wyżej podświetlonego jakiegoś kat. (mógł to być :APLICATIONS DATA ???lub coś podobnego,nie pamiętam !).Nie czytając ,rutynowo już,okienka ostrzegawczego po kom. Delete,usunąłem te pliki.Uruchomiłem tą aplikację ale po pewnym czasie zauważyłem dziwne zachowania...utrata barw na ekranie i wreszcie "zawieszka"!.Zrobiłem gorący restart palmtopa i wtedy się zaczęło....W AutoStarcie miałem aplik. BATTI (stan baterii pokazującej a zainstaliwanej w pam. RAM wewnętrznej -2Gb).Pokazał się komunikat o braku możliwości znalezienia pliku lub niewłaściwym certyfikacie aplikacji .
Zniknęła też ikona AutoMapy z ekranu.Próba uruchomienia innych aplikacji dawała ten sam rezultat,bądź to z MENU Start,jak i z lnk pod Eksploratorem plików.Chcałem też dokonać kilku przeinstalowań programów,jednak bez pozytywnych rezultatów.
Dziwne...bo na laptopie sprzęgniętym kablem USB z palmem wyświetlał się kom. "succesfull" a na palmie o nie możliwości zainstalowania!!!
Dodam,że wszystkie aplikacje z pam. ROM działają normalnie,nawet wgrany tam Garmin.Może ktoś zna jakąś radę na w/w problem,będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi ,co mam robić lub co mnie czeka... Pozdrawiam !