Zawiesil sie system w MDA 1 POMOCY!!

• 3 Odpowiedzi
  • 583 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 22, 2006, 20:27:53 »
Witam!
Zaczne od tego ze kupilem MDA 1 T-MOBILE PHONE EDITION.Wgrany byl softXDA-Developers.Palm troche sie wieszał przy starcie trzeba było szybko robic kalibracje ekranu bo Palm sie wieszal ale po resecie sie wkoncu uruchamial.Wgralem roma z romkitchen.de WINDOWS 2003 SE.Wszystko wgrało sie ok.Gdy Palm ponownie sie uruchomił i pojawilo sie logo i palm sie zawiesil.Nawet po soft i hard resecie uruchamia sie logo wyswietla sie nr wersie ekran miga i staje(zawiesza sie).Bardzo serdecznie prosze o pomoc czy da sie cos z tym zrobic.Z góry dziekuje [/list]

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 22, 2006, 20:38:19 »
Wgraj bardziej stabilną wersję WM2003 . Niektóre niestety są niestabilne - pozostaje metoda prób i błędów lub czytanie poprzednich postówsprzed co najmniej roku . Ja zabawę z gotowaniem postów przerabiałem gdzieś 2 lata temu i nie pamietam numeru najbardziej stabilnegoROM-u .Modele z T-Mobile  i z ERY też hardwarowo nie grzeszyły też stabilnością. Najbardziej zadowolony byłem z modeli O2
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 22, 2006, 21:29:36 »
Chetnie bym sie pobawil ale nie moge poniewaz po podlaczeniu palma przez usb zapala sie na chwile activesync pokazujac "conecting" i po chwili gasnie wiec nie mam jak ponownie wgrac romu.

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 22, 2006, 22:19:59 »
Do wgrania romu nie musisz mieć polaczenia AS a dokładnie rzecz biorąc musisz go "uwalić" , wystrczy iż wprowadzisz go w tryb BL a robisz to za pomocą klawiszy. Następnie uruchamiasz ladowanie nowego Rom-u.
Pozdrawiam
potrzebna zgoda