Witam,
ostatnio dziwne rzeczy dzieją się z moim MDA Compact-em.
Samoczynnie, często się resetuje co uniemożliwia normalne korzystanie z niego. Czasami po nim nie chce się włączyć (trzeba odczekać kilkanaście min i wtedy przeważnie się udaje). Przy podpinaniu ładowania w momentach kiedy nie chce się włączyć zapala się
czerwona dioda (wygląda to przerażająco

).
Przeszukałem fora (w tym XDA Developers) i z takim problemem kilka osób się spotkało. Zgodnie z sugestiami kupiłem nową baterię, jednak nic to nie dało - problem nie zniknął. Wyczyszczenie wszystkiego (hard reset) nic nie zmienia - wiec wnioskuję, że to nie jest wina oprogramowania (tym bardziej, że czasami się resetuje kilka razy pod rząd - zanim system stanie).
Wszystko zaczęło się około miesiąca temu - wtedy resety były raczej sporadyczne. W tym momencie praktycznie przy każdym budzeniu (włączeniu) - jestem szczęśliwy jak się uda włączyć normalnie. Wydaje mi się, że czasami resetuje się w trakcie pracy po tym jak co delikatnie ścisnę.
Czy w związku z tym jest ktoś posiadający jakiekolwiek informację co z tym można zrobić lub jest ktoś uprzejmy w stanie pomoc? Słyszałem, że jest tutaj kilku speców od dłubania lutownicą - ja niestety mam zdolności raczej bardziej nastawione na rozłupywanie kamieni młotem. Ewentualnie może ktoś polecić ewentualnie jakiś solidny i serwis z Krakowa?
Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. Gwarancja mi się skończyła, a nowy sprzęcik to jak na dzisiaj niebardzo mam przeznaczone fundusze...

Na bieżąco temat będę obserwował...
Proszę bardzo ładnie o pomoc.