Witam. Mój htc od dłuższego czasu leżał sobie na półce, ponieważ zmieniłem telefon. Był on cały czas podłączony do ładowarki. Wczoraj chciałem nim zrobić zdjęcie a tutaj zobaczyłem dziwne zjawisko. Ekran normalnie wszystko wyświetlał ale nie reagował w ogóle na dotknięcie. Pomyślałem, że może trzeba go wyrównać ale beż ekranu nie mogłem wejść w menu. Zrobiłem hard reset, wgrałem jeszcze raz soft (akurat po ostatniej modyfikacji został na telefonie) z mizernym skutkiem. Tak jak już napisałem zmieniałem w nim oprogramowanie wg. poradnika z tego forum i co za tym idzie prawdopodobnie straciłem gwarancje. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Jest to jakaś prosta usterka do naprawienia przeze mnie czy jednak trzeba oddać telefon w ręce specjalisty? Jeżeli tak, to w jaki sposób mogę wrócić do orginalnego softu, żeby telefon przyjęli w salonie ery, bo tam właśnie go kupiłem a nie chce wydawać pieniędzy, bo aktualnie i tak mam już inny telefon. Dodam że mam jeszcze zmieniony ten ekran ładowania tzn. nie wyświetla się logo ery tylko jakieś logo prawdopodobnie od firmowego htc.
Jeżeli zdublowałem post, temat był już poruszany itp. to przepraszam, ale nie znalazłem nic co mogło mi pomóc.