m3000 - nie ładuje oraz plomby gwarancyjne

• 3 Odpowiedzi
  • 647 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

ty_tu

« dnia: Styczeń 09, 2007, 21:59:30 »
Mam problem kupilem spv m3000 ... Lecz jest uszkodzony moze ktos poptrafi naprawic , lub poleci kogos kto naprawi to usterke .
Mianowicie telefon po wylączeniu przyciskiem wylącza sie i za chwile znowu włącza . jedynie jak wyciagniemy i odnowa włozyma baterie to juz sie nie włącza sam . Problem jest takze z ładowaniem po podłaczeniu pod ładowarke telefon wcale nie reaguje . Nieraz tylko zapali sie dioda czerwona - I nieraz sam sie właczy telefon pochodzi Parenascie sekun i sie wyłaczy ...Synchrownizacja dziala z komputerem... Sprawdzany na 2 ładowarkach . napiecie na stykach do bateri jest dostarczane ... Wgrany nowy soft ery ... Myslalem ze usterka zaniknie a nadal to samo.... Mecie jakies propozycje??  dałem go do jakis amatorów do serwisu rozkrecili go ... zerwali plaby i urwali suwaczek od sciszania i pogłasniania ale naprawili co popsuli . Nastepnego dnia dowiedziałem sie ze jest f-vat azzz zal mi sie zrobiło ... Moze ktos ma takie plomby lub cos zaproponuje z naprawa;(

*

Offline azmo

• 424
    • szymtech.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 11, 2007, 16:39:22 »
skad jestes ?
mialem podobny problem, pomogla wymiana gniazda ladowania, zrobilem to w serwisie, na plomby nie ma rady :(
Sprzęt: HTC TP2, TyTN II, Toshiba G900, SPV m650, Xda Exec + TomTom MkII, SPV M3000, Acer n35, Motka A920

*

ty_tu

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 14, 2007, 08:11:03 »
da sie przeklejisc z jednego spv m3000 do 2 plomby gwarancyjne zeby w serwisie sie nie poznali?? i gdzie dokłądnie sie znajdują??

*

Offline azmo

• 424
    • szymtech.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 14, 2007, 17:53:10 »
plomby gwarancyjne (a dokladnie jedna plomba) jest na pod klapka oslaniajaca aparat, zobacz w moim poscie dotyczacym wymiany warstwy dotykowej - masz tam zdjecia i na jednym z nich jest widoczne miejsce gdzie byla plomba
Sprzęt: HTC TP2, TyTN II, Toshiba G900, SPV m650, Xda Exec + TomTom MkII, SPV M3000, Acer n35, Motka A920