HTC HD2 Digi

• 4 Odpowiedzi
  • 1264 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC HD2 Digi
« dnia: Wrzesień 06, 2011, 17:48:28 »
Witam, dziś koledze spadł htc touch hd2 ( z moją pomocą  :O~)
Problem jest w tym, że dotyk działa, wyświetlacz nie jest zalany, wszystko jest ok, po prostu potłukła się szybka.
Wie ktoś ile orientacyjnie płaci się w serwisie za wymianę jej ? Z tego co czytałem pewnie z 400zl +... Może mi ktoś przybliżyć dokładniej cenę wymiany w serwisie ?  :-?

*

Offline kotopies

• 422
  • Sprzęt: Xperia T
Odp: HTC HD2 Digi
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 06, 2011, 21:45:50 »
http://allegro.pl/oryginalny-digitizer-htc-hd2-leo-zapraszamy-i1786543125.html
z robocizną 200zł powinno być. jak więcej, to wyśmiej zdzierców.

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 30, 2011, 18:10:24 »
Witam, nigdy ale to nigdy nie kupujcie telefonów HTC... chyba, że za szybę do pokoju na poduszeczkę... do problemu powyżej... doszedł kosztorys... UWAGA ! Naprawa Digitalizera kosztuje w serwisie 780 zł ! Także z całego serca odradzam tych telefonów.
Pozdrawiam posiadaczy telefonów HTC. Szacun za odwagę nosić to w kieszeni. :O

*

Offline Antej

• Ekspert HTC Blueangel
  • 3005
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 30, 2011, 18:58:19 »
Witam, nigdy ale to nigdy nie kupujcie telefonów HTC...

Dlatego większość zadowolonych i świadomych użytkowników kupuje PDA firmy HTC, natomiast narzekają głównie Ci co kupili telefony.

Większość moich PDA to HTC, (poza dwoma Ausami i jednym HP), prawdę mówiąc to z każdego HTC jestem zadowolony.

*

Offline waspinator

• 46
  • Sprzęt: HTC HD2 -> HTC Sensation XE  :)
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 04, 2011, 10:04:29 »
Ja dodam tylko że jeśli wykonałeś naprawę za te pieniądze to jesteś.. hmm... lekko mówiąc "bardzo naiwnym człowiekiem"
Rok temu wymieniałem dotyk w moim hd2, (oczywiście w serwisie niegwarancyjnym = utrata  gwarancji) koszt - 220 pln (dotyk + robocizna).
Teraz cena pewnie spadła, jak pisał kolega wyżej 200 tj max co można dać za taką usługę...