Uszkodzony wyswietlacz do MDA1 ale czy tylko??

• 2 Odpowiedzi
  • 819 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 11, 2006, 17:46:08 »
Sprawa wyglada tak.kupilem na allegro mda1 zostałem oszukany i przysłany mi został mda 1 z uszkodzonym wyswietlaczem....wartwa dotykowa jest nienaruszona jedynie wyswietlacz wylany(jaka jest jego cena?do tego pana od serwisu co wszyscy osylaja nie moge sie dodzwonic).a glowne pytanie brzmi tak.Jezeli jest wylany ten wyswietlacz to jest mozliwe ze po podlaczeniu do ladowarki telefon w ogole nie reaguje?nie mozna go wlaczyc ani nic?pozdrawiam:)

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
Re: Uszkodzony wyswietlacz do MDA1 ale czy tylko??
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 11, 2006, 17:52:41 »
Cytat: "lukaszflis"
kupilem na allegro mda1 zostałem oszukany i przysłany mi został mda 1 z uszkodzonym wyswietlaczem....

Na oszustów jest tylko jeden sposób - zawiadom prokuraturę.

Cytat: "lukaszflis"
Jezeli jest wylany ten wyswietlacz to jest mozliwe ze po podlaczeniu do ladowarki telefon w ogole nie reaguje?

Mi się wydaje, że pracowac powinien, ale specjalistą nie jestem  :oops:

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 12, 2006, 00:14:24 »
Witam to pewnie do mnie chciano się dodzwonić :) - problem w tym że  nie moge odbierać telefonów w dni powszednie do około 15:00  ( pododnie w weekendy) - najlatwiej  dorwać mnie po godzinie 18:00

co do LCD - nie mam go (i to juz od dawna), ale wiem ze jego cena może być około 200-300zl (jest to realna cena)

PDA pownien się wlączać mimo upadku/zniszczenia LCD

zobacz czy ten przycisk z przekreśloną bateryjką nie jest włączony ( wcisnij go rysikiem po uprzednim rozkręceniu) lub zobacz czy klapka od karty sim nie jest otwarta.

jestli dalej się nie dpali tzn ze na 99% jest to skłdak nie działających części.

współczuję :( i pozdrawiam.
Adam Kasprzyk
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych