Czy ktos zna firme AndNet??

• 8 Odpowiedzi
  • 1160 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kocyk

• **
  • 178
« dnia: Kwiecień 17, 2006, 22:46:20 »
Jak w temacie? Chce sie upewnic ze to nie jest falszywa firma.

Zakupilem od nich na allegro przedmiot i obecnie probuje sprawdzic ich zanim wysle pieniadze...

Ich strona:  www.andnet.pl

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2006, 22:48:23 »
no to chyba należało sprawdzić przed zakupem  :evil:

*

Offline kocyk

• **
  • 178
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 17, 2006, 22:53:33 »
Wiem ze nalezalo i sprawdzam ludzi caly czas...

Jezeli okaza sie zlodziejami to chyba lepiej ze kupilem i bede mogl z czystym sumieniem napisac do allegro ze to zlodzieje.

Jesli natomiast sa w porzadku to nie widze problemu...

Gdyby nie to ze podali mi namiary do przelewu na firme "Galia KDK" to bym nie mial zadnych zastrzezen...

Na forum pare osob sie pytalo o nich i jedyne co da sie wyczytac to spor miedzy adziosem a nimi :D

Wiec " :evil: " nie wydaje mi sie na miejscu.

Prosze poprostu o pomoc...

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 17, 2006, 22:58:30 »
rozumiem Twoje wątpliwości, ale jeśli kupiłeś coś na aukcji zawarłeś pewnego rodzaju umowę, jeśli nie jesteś pewny sprzedającego (nie możesz otrzymać odpowiedzi na maile z pytaniami dot. towaru itp., nie przekonują Cię komentarze, itd.) nie kupuj, a jeśli po kupnie się wycofasz z powodu, że nie jesteś pewny sprzedającego - to Ty okazujesz się nie rzetelny...
OT
co kupiłeś :?: ile zapłaciłeś :?: sprzedający ma jakieś pozytywne komentarze :?:

*

Offline kocyk

• **
  • 178
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 17, 2006, 23:06:51 »
Marcinl... Ja czesto poluje na lepki ktorzy sprzedaja telefony/inny sprzet ktorego tak naprawde nie maja...

Nie widze potrzeby w naskakiwaniu na mnie w taki sposob. Jesli sprzet okazuje sie prawdziwy probuje albo go kupic albo sprzedac od razu komus innemu - znalezc kupca na ten sprzet...

Kupilem od nich MDA IIs i z mila checia zakupie go ale przelanie 1k zl na drugi koniec polski wierzac na dobre slowo oraz pozytywne komentarze to nie jest bezpieczna forma tranzakcji.
Niestety oni sa z okolic Walbrzych i nie mam mozliwosci odebrac osobiscie bo jedyne polacznie via pkp sa poprostu nieludzkie (10h w jedna strone z 3 przesiadkami :/)

Nie zalezy mi na mojej rzetelnosci bo raz nacialem sie na "rzetelnego" sprzedawce z 200 pozytywnymi komentarzami. Po zgloszeniu na policje nic wiecej z tego nie wyniklo - pieniedzy nadal nie mam...

Facet ma ponad 100 pozytywow. Firme ktora teoretycznie istnieje - choc ktos na forum wspominal ze to kolejny pkt Masterlinka. Ale jak podali mi dane firmy ktora w sieci nie istnieje to wybacz ale zwatpilem.

A jakbys nie zauwazyl dane do przelewu otrzymalem PO kupieniu...

Wiec albo mi pomoz i powiedz czy cos o nich wiesz albo zejdz ze mnie :/

edit// w danych do przelewu podali ze na ul Broniewskiego 65 jest firma Galia KDK natomiast na internecie w paru miejscach podaja ze jest Andnet... :/
Jest Tu ktos z Walbrzycha??

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 17, 2006, 23:10:25 »
czy ja na Ciebie naskakuję, włażę - jeśli tak zrozumiałeś to sorry :!:  nie to miałem na myśli :!:  nie pisałem, że jesteś be czy coś w tym stylu, stwierdziłem nawet, że rozumiem Twoje wątpliwości...
wyraziłem tylko swoją opinię i przepraszam jeśli nią Cię obraziłem  :oops:

*

Offline telebyte

• 40
  • Sprzęt: htc HD2, htc mozart
AndNet
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 06, 2006, 11:48:20 »
Naprwawiali mi MDA II. Trochę długo trwało ale w końcu przysłali naprawiony. Dostałem tez od nich programik do ściagania simlocków z mdaII. Wysłałem im pieniadze i mnie nie naciagnęli. Według mnie są oky. Ja mieszkam w Warszwie a oni sa z Wrocławia. Po mojego MDA przysłali na swój koszt kuriera. Także firma jest sprawdzona.
Pozdro. telebyte

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 07, 2006, 08:36:45 »
edit// w danych do prWalbrzycha??[/quote]
ja jestem,moge do nich podjechac

*

Offline telebyte

• 40
  • Sprzęt: htc HD2, htc mozart
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 07, 2006, 16:34:56 »
Jak chcesz tak zrobisz. kontaktpwałem się z nimi kilkakrotnie i mnie nigdy nie olali jak miałem jakis problem. Ja mam dobre zdanie o nich.
Pozdro. telebyte