Czy da sie to naprawić

• 7 Odpowiedzi
  • 1022 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czy da sie to naprawić
« dnia: Październik 12, 2006, 19:25:10 »
witam  oplakuje Mda II miala byc tylko  rozladowana bateryjka  ale jednak cos poszlo nie tak dostalem Mda do domciu i na pech rozkrecilem go a tu  zonk  totalna amatorszczyzna do tego typu podjescia . Ktos   chyba nie mial  rozumu i zaczlol w nim grzebac jak by to byl Rubin telewizor a teraz skutki ponosze ja. Ale teraz nie wiem czy nei kupic nowej plyty glownej przypuszczam ze poprzednik mial problem z synchronizacją i zaczol zgrzewac piny z czego wyszlo takie badziestwo . Czy da sie to naprawic
nizej daje foto

http://www.kosmos.clubnet.pl/~aniab/1.jpg

*

lucass

Czy da sie to naprawić
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 12, 2006, 19:47:57 »
zapytaj ziele :P

Czy da sie to naprawić
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 12, 2006, 19:54:44 »
wlasnie jutro wysylam do niego  Ponoc zrobi co w jego mocy bo to  widok nedzy i rozpaczy

*

lucass

Czy da sie to naprawić
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 12, 2006, 20:03:02 »
jak znam ziele to da rade napewno, nie wyglada tak koszmarnie, szkoda ze ktos tam sam próbował lutowac....

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
Czy da sie to naprawić
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 12, 2006, 20:11:33 »
już gorsze przypadki miałem... nie będzie tak źle ;)

@lucass dokładnie tak, najtrudniej jest po kimś poprawiać
Are you shpongled?

Czy da sie to naprawić
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 13, 2006, 16:34:13 »
Witam mam nadzieje ze bedzie dobrze dzis wyslalem to priorytetem.
Z przypuszczenia domyslalm sie ze gosc nie mogl naladowac bateryjki bo  grzebal  blisko pinow od  bateryjki i bezpiecznika ale to gniazdo to efekt czystego bezmyslnego partactwa i oby nie  poszlo to w głębszy problem bo obecnie jestem bez telfonu i jade na fonie od zony. ZiELE licze na Ciebie.

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
Czy da sie to naprawić
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 09, 2006, 16:51:26 »
Z przykrością muszę powiedzieć że Krzysiek_81 to cwaniak i naciągacz. Twierdząc że zrobił przelew ja głupi odesłałem naprawiony pda, a wpłaty jak nie było tak nie ma. Odkąd odebrał pda kontakt się urwał. Już nigdy nikomu nie zrobię takiej przysługi.
Are you shpongled?

*

lucass

Czy da sie to naprawić
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 09, 2006, 19:21:20 »
no to kolesiowi bana za takie zachowanie !!!!! sie nauczy płacic za serwis !!!!  :wkurzony:  :kill:  :banan: