Witam. Planuję zakup Acerka N50 z pewnej aukcji, lecz jest on uszkodzony. Chciałbym się więc was poradzić, czy da się go naprawić w relatywnie niskiej cenie, czy też to jakaś głębsza usterka.
"
Historia Acera jest taka: Kiedyś kupiłem go używanego, chodził bez problemów parę ładnych miesięcy aż nagle przyszedł dzień, w którym przestał się uruchamiać. Sam z siebie... Nie chciał się włączyć... Po wciśnięciu przycisku pokazywał się ekran powitalny, a następnie wszystko gasło... Później w ogóle nie reagował już na nic. Nie mam pojęcia co się w nim uszkodziło... Bateria na pewno jest sprawna i trzyma parę godzin, ponieważ testowałem ją na Acerze kolegi. Acer przed tym jak go kupiłem na pewno był rozkręcany, ponieważ brakuje w nim jednej śrubki, ale w niczym to nie przeszkadza. Ja sam go nie rozkręcałem ponieważ nie znam się na elektronice. Być może uszkodziła się jakaś drobnostka, ale nie mi to oceniać. W każdym razie wszystko opisałem najdokładniej jak tylko mogłem. Oprócz Acera wszystkie inne rzeczy sprzedawane przeze mnie na tej aukcji są w 100% SPRAWNE..."
Dziękuję za odpowiedzi. Mam nadzieję, że napisałem w odpowiednim dziale.