[sprawa wyjasniona] Watpliwa uczciwość - MaciejK - radze omijac go z daleka ...

• 25 Odpowiedzi
  • 3415 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline azmo

• 424
    • szymtech.pl
niestety - okazalo sie ze nie mozna ufac MaciejowiK :( zamowilem dla niego LCD do HTC Universala, wczesniej gdy naprawialem mu wizarda wszystko bylo ok - zaplacil przed odeslaniem, wiec wydawalo mi sie ze moge mu zaufac - zaplacilem za LCD do Universala, i ustalilem na ebay zeby zostal wyslany bezposrednio na jego adres, po czym MaciejK mial mi zaplacic. Ale niestety nie raczyl tego zrobic, odwlekal wszystko, po czym okazalo sie ze musi wyjechac do UK - ok rozumiem, po czym przelew mial zrobic jego ojciec, ale wynajdywal przerozne powody zeby go nie zrobic, no i tak minely 4 miesiace, nadal nie moge sie doczekac moich pieniedzy - to ponad 500 pln wiec dosc sporo ... dlatego wlasnie zalozylem ten temat zeby ostrzec innych przed interesami z MaciejemK.

Oczywiscie jesli temat zostanie rozwiazany - a MaciejK zaplaci - nadal pozostanie niesmak ...
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 16:31:48 wysłana przez azmo / Lukasz / szymtech.pl »
Sprzęt: HTC TP2, TyTN II, Toshiba G900, SPV m650, Xda Exec + TomTom MkII, SPV M3000, Acer n35, Motka A920

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: Watpliwa uczciwość - MaciejK - radze omijac go z daleka ...
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 18, 2007, 23:56:04 »
kolega MaciejK jest chyba dostępny w tej chwili - wysłałem do Niego PW, żeby tutaj zajrzał - może ma coś do powiedzenia.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline Adamerso

• :)
  • 4139
  • abonent czasowo niedostępny
  • Sprzęt: Oneplus 9 pro + Teclast T50 PRO + Jornada 728 :))
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 18, 2007, 23:58:25 »
kolega MaciejK jest chyba dostępny w tej chwili - wysłałem do Niego PW, żeby tutaj zajrzał - może ma coś do powiedzenia.

ubiegłeś mnie... :)

no to niedługo odpowiedź :)

*

Offline MaciejK

• 706
  • Sprzęt: HD2, Iphone 3gs 32gb
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 18, 2007, 23:58:42 »
Mam problemy z pzelewami... Przepraszam Cie lukasz za te cale zwlekanie teraz czekam na kody by robic przelewy przez internet w tn piatek wplace pieniaszki Na Pewno Bankowo... Mam slaby dostep do kompa duzo pracuje... zadko jestem w wiekszosci to  w robocie na Pda, Na gadu zadko sidze w wiekszosci sprawdzam poczte i siedze na Pdaclubie przez Pda w wiekszosci moja laska siedzi na gg wiec jak przychodza wiadomosci nie mowi mi o nich :/ w piatek zobie przelew na pewno :(
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2007, 00:00:42 wysłana przez MaciejK »

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!
Za Pół roku w Polsce bedzie tak jak w Stanach Uwieżcie...

*

Offline Adamerso

• :)
  • 4139
  • abonent czasowo niedostępny
  • Sprzęt: Oneplus 9 pro + Teclast T50 PRO + Jornada 728 :))
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 19, 2007, 00:04:22 »
4 miesiące bez realnie poważnej przyczyny  :O wstyd....

toż to taki problem zrobić przelew przez telefon? przekaz pocztowy? wpłacić w banku? choćby western union... cokolwiek...  :worried:

*

damist

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 19, 2007, 00:09:57 »
Przepraszam że się wtrące ale muszę
Mam problemy z pzelewami...
Tak wiem że masz z tym problem i to dosc spory. Pol roku czekam aż wpłacisz mi pieniądze za futerał i zwrócisz mi koszty domeny i serwera. Szczerze powiem że nie wiedziałem że możesz okazać się takim krętaczem. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować cwaniactwa. Dołączyłęm się do tego wątku nie  temu aby walczyć i próbować wyciągnąć pieniądze od tego człowieka ale temu aby ostrzec innych przd robieniem z tym człowiekiem jakich kolwiek interesów.

Napisane: Listopad 19, 2007, 00:06:45
w wiekszosci moja laska siedzi na gg wiec jak przychodza wiadomosci nie mowi mi o nich :/
aha to teraz juz nie mama siedzi tylko laska. Dobre masz wymówki

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 19, 2007, 00:14:53 »
no to wiemy na czym stoimy. Naprawdę w cztery miesiące można zorganizować sposób na wykonanie przelewu, trzeba tylko chcieć. Szkoda, że takie rzeczy muszą odbywać się na forum, bo to naprawdę nie świadczy dobrze o ludziach - nie tylko o danej jednostce, ale również szarpie dobre imię naszej całej społeczności.  :S

Maciej,
Mam nadzieję, że zachowasz na tyle przyzwoitości i zapłacisz za to za co powinieneś już dawno zapłacić. I przed wysyłaniem postów sprawdzaj pisownie, tego się czytać nie da... :bored:

*

Offline MaciejK

• 706
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 19, 2007, 00:16:12 »
Damist domene mozna zawsze oddac i mowilem ze nie wszystko pewne...

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!

« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 19, 2007, 00:20:50 »
DamiSt. - ty swiety tez nie jestes, tego uni co mi wyslales tez byl dojechany i kombinowany, a mialo byc wszystko ok poza uszkodzonym radiem....najpierw nauczmy sie patrzec na siebie zanim zaczniemy wytykac innym.

sorry za OT ale nie moglem sie powstrzymac.

*

damist

« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 19, 2007, 00:25:46 »
Damist domene mozna zawsze oddac i mowilem ze nie wszystko pewne...
Człowieku ja chciałem iść Tobie na rękę po tym jak pisałes  że niemasz kasy itp. Ale widać że nie warto było . Nawet gdy już miałem iść do windykacji to zaczełeś pisać że wpłacisz byle tylko tam nieszedł. A wogóle co tu pisać. Kręcenie to Twoja specjalność nie będę już wspominał o zaginionych paczkach , okradanych urzedach pocztywych itp. bo można by było film nagrać   B)
Napisane: Listopad 19, 2007, 00:22:43
DamiSt. - ty swiety tez nie jestes, tego uni co mi wyslales tez byl dojechany i kombinowany, a mialo byc wszystko ok poza uszkodzonym radiem....najpierw nauczmy sie patrzec na siebie zanim zaczniemy wytykac innym.

sorry za OT ale nie moglem sie powstrzymac.

Wiedziałeś co kupujesz. A to że się okazało ze w srodku bylo jak pisałeś to już nie moja wina ja nie rozkręcam palmtopów . Jeżeli czułeś się oszukany czy cos w tym stylu było trzeba napisac m oddal bym pieniadze. Szczerze powiem ze sam nie wiedzialem ze bylo nababrane w srodku. A tak na marginesie to ten uni właśnie był od MaciejK.

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 19, 2007, 00:39:28 »
to się działo....

Panowie,

mam dla Was trzech,( mam nadzieję że więcej nie będzie) propozycję, abyście takie rzeczy załatwili pomiędzy sobą poprzez priv, gg, telefon czy inne dostępne środki komunikacji. O efekcie możecie nas poinformować, dobrze będzie wiedzieć jak sie sprawa zakończyła, ale ten temat może urosnąć do kilkunastu stron wylewania na siebie pomyji, których pewnie nikt nie będzie chciał czytać. Tak więc zachowajcie jakiś poziom i ustalcie reszte między sobą.

*

Offline azmo

• 424
    • szymtech.pl
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 19, 2007, 00:51:39 »
przez priv, GG, telefony i maile sie nie dalo wiec mialem nadzieje ze MaciejK dostanie nauczke, bo z tego co widze nie tylko mnie wykrecil ... no i oczywiscie licze na pozytywny koniec
Sprzęt: HTC TP2, TyTN II, Toshiba G900, SPV m650, Xda Exec + TomTom MkII, SPV M3000, Acer n35, Motka A920

*

Offline MaciejK

• 706
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 19, 2007, 00:53:52 »
Wiem i Przepraszam Lukasz...Wysle w piatek Na Pewno

Damist ma rowniez swoje za uszami...oceniaj siebie pierw

*

damist

« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 19, 2007, 00:59:07 »
Cytat: MaciejK link=topic=84434.msg55javascript:void(0);
ślini się2838#msg552838 date=1195430032
Damist ma rowniez swoje za uszami...oceniaj siebie pierw
Czy możesz mi wyjaśnić co masz na myśli ?
Coś mi się wydaje że się nie dowiem co  MaciejK mial na myśli.
Nigdy jeszcze nikt nie narzekał , nie wystawiał mi negatywów czy skarg. Wiele razy sprzedawałem i kupowałem za posrednictwem tego forum i naprawde nikt nie mial problemu. Tylko MaciejK ,ktory mnie oszukał pisze że mam coś za uszami. Człowieku zastanów się co ty piszesz. Wstyd poprostu wstyd. :-|
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2007, 11:23:49 wysłana przez DamiSt. »

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #14 dnia: Listopad 20, 2007, 01:00:42 »
to się działo....

Panowie,

mam dla Was trzech,( mam nadzieję że więcej nie będzie) propozycję, abyście takie rzeczy załatwili pomiędzy sobą poprzez priv, gg, telefon czy inne dostępne środki komunikacji. O efekcie możecie nas poinformować, dobrze będzie wiedzieć jak sie sprawa zakończyła, ale ten temat może urosnąć do kilkunastu stron wylewania na siebie pomyji, których pewnie nikt nie będzie chciał czytać. Tak więc zachowajcie jakiś poziom i ustalcie reszte między sobą.

sorry ale sie z Toba nie zgodze .... bo ja chcialbym wiedziec gdzie nie kupowac lub na kogo uwazac, inaczej niz via forum sie tego nie dowiem, nieprawdaz ?  :wink:

*

Offline pajeros

• 251
« Odpowiedź #15 dnia: Listopad 20, 2007, 07:42:21 »
Coś tu wygląda na to że u kolegi MaciejK "na bank" to jak u mnie "na skup butelek".
Chłopie, wstyd!!!
A wątek jak najbardziej potrzebny!!! Jakoś musimy segregować ziarno od plewu!
Pozdro i wyrazy współczucia dla azmo.
Five Star Service
Serwis pogwarancyjny i sprzedaż PDA, PNA, GPS, Iphone.

« Odpowiedź #16 dnia: Listopad 22, 2007, 20:14:14 »
Czy ta sprawa skonczyla sie juz pozytywnie?

*

Offline azmo

• 424
    • szymtech.pl
« Odpowiedź #17 dnia: Listopad 23, 2007, 22:15:02 »
dzisiaj dostalem od MaciejaK potwierdzenie przelewu ... mam nadzieje ze nie jest ono czysto "elektroniczne" wiec poczekam az bede mial pieniadze na koncie... napewno o tym napisze

« Odpowiedź #18 dnia: Listopad 26, 2007, 09:54:58 »
I jak ta sprawa sie skonczyla?

*

Offline azmo

• 424
    • szymtech.pl
« Odpowiedź #19 dnia: Listopad 26, 2007, 16:07:06 »
dzisiaj dostalem pieniadze na konto, ciesze sie ze wszystko sie dobrze skonczylo, tylko szkoda ze dopiero po opisaniu tego na forum ... w kazdym badz razie - MaciejK zaplacil za LCD i wszystko jest OK ...

« Odpowiedź #20 dnia: Listopad 26, 2007, 17:39:48 »
Dzieki za odpowiedz :D

*

damist

« Odpowiedź #21 dnia: Listopad 26, 2007, 21:00:26 »
No i ja dzis koledze wyslalem dane do konta.

*

damist

Odp: [sprawa wyjasniona] Watpliwa uczciwość - MaciejK - radze omijac go z daleka ...
« Odpowiedź #22 dnia: Grudzień 05, 2007, 14:55:52 »
Wszystko się wyjaśniło z kolegą . Pieniądze wpłacił i jest chłopak czysty

*

Offline jachu

• [OpenBSD rulez]
  • 3596
    • http://www.pdaclub.pl
  • Sprzęt: Galaxy NOTE
« Odpowiedź #23 dnia: Grudzień 05, 2007, 15:29:31 »
to się działo....

Panowie,

sorry ale sie z Toba nie zgodze .... bo ja chcialbym wiedziec gdzie nie kupowac lub na kogo uwazac, inaczej niz via forum sie tego nie dowiem, nieprawdaz ?  :wink:

Tu nie chodzi aby tego nie opisywac , ale aby swoje pyskowki odstawiali na PW albo GG albo przez telefon. Tu sie chyba ze mna zgodzisz i o to chodzilo bikekowalowi zapewne.
pozdrawiam
Jachu

*

Offline azmo

• 424
    • szymtech.pl
« Odpowiedź #24 dnia: Grudzień 05, 2007, 17:25:56 »
Tu nie chodzi aby tego nie opisywac , ale aby swoje pyskowki odstawiali na PW albo GG albo przez telefon. Tu sie chyba ze mna zgodzisz i o to chodzilo bikekowalowi zapewne.

wczesniej niestety - 3 miesiace, pisania na GG, dzwonienia, generalnie grozby i prosby ... i to nic nie dalo - dopiero jak opisalem sprawe na pdaclub'ie - MaciejK zaplacil ... wiec naprawde tylko dzieki temu forum sprawa potoczyla sie dalej :)

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: [sprawa wyjasniona] Watpliwa uczciwość - MaciejK - radze omijac go z daleka ...
« Odpowiedź #25 dnia: Grudzień 05, 2007, 18:11:49 »
to się działo....

Panowie,

dokładnie o to mi chodziło, po co na forum mają być wypisywane bluzgi i oszczerstwa, przez to tworzy się ogrom nieporozumień i sprawa zamiast się rozwiązywac naprawdę sie pogarsza. Proponuję więc aby informować o takich sytuacjach, ale po wstępnych wypowiedziach obu stron szczegóły ustalać między sobą.