Przyszla bateryjka ,rozpoczynam testy. Jest niedziela 19:00 . Ladowanie czas zaczac.
Jest naprawde super wykonana ,opakowanie i ogolny wyglad w niczym nie przypomina wyrobow z Chin.
Przyszla naladowana w 65%. Podladowalem do pelna w 1,5 godziny potem zostawilem jeszcze na godzine pod ladowarka.
Przed 10-ta wieczorem zrobilem wipe. Telefon byl nie ruszany do rana i juz nie ladowany.
O 5:50 rano bylo 100% . W pracy bylem o 7-mej i wlaczylem mp3 (tylko 2G ,bo nie potrzebuje synchronizacji).
7:30 dalej 100%.
9:00 -po godzinie rozmowy ,oraz non stop mp3 mam 80%. To nie jest super wynik,ale poczekamy kilka ladowan.
Dzis to pierwsze proby i nie spodziewam sie rewelacji.
11:40 - byla znowu godzina rozmowy i caly czas mp3 (Mort player) mam 60% .Moze ktos powiedziec ile ramu pozeraja inne programy do muzyki,bo ten bierze 22Mb!
Moze jest inny ktory wyszukuje muze po folderach , ma widget na ekranie i nie potrzebuje tyle ram-u?
16:30-Mam jeszcze 20% ,czyli wystarcza na moj 10-cio godzinny dzien pracy,a to jest to o co mi chodzilo.
Mialem w miedzyczasie jeszcze 1 godzine rozmowy i caly czas mp3. Jesli z czasem to sie polepszy to wychodzi na to ,ze
bateryjka jest dla mnie stworzona .
Jutro nastepne testy ,ale juz mi sie wydaje ,ze jest duzo lepsza niz oryginal.
Pobor pradu na wygaszonym ekranie i przy mp3-kach to 115 mA.
Maly jpeg: