czaynafiotki robilem swietnym aparatem, tylko nie mialem jak ich wrzucic bez rekompresji bo, iPlus mi limit wrzucil na lacze - i mnie trafialo cos....
Fotki mode dorzuc w wersji 5megapikseli jak ktos jest chetny

bo od kilku dni wreszcie mam swoej 1,5 megabita.
mariano771. samsung jest mniejszy i wyglada jak telefon - szukasz telefonu z ppc to bierz samsunga, ppc z telefonem - bierz etena
2. to mankament windowsa 2003. Urzadzenie wylacza sie samo przy zachowaniu kilkunastu % faktycznego naladowania. Jesli nie doladujesz urzadzenia w ciagu kilku dni ustawienia znikaja. Ale wszystko niemal da sie przywrocic dzieki synchronizacji z kompem, czy wlansie tej aplikacji do backup-u.
3. trzyma mi do ok 2 dni - 700mAh z takim prockiem i taakim ekranem nie ma sznas wytrzymac tak dlugo
4. ladowarka tylko, stacja doujaca ma slot na ladowanie dodatkowej baterii, kabel USB podrozny z kolei ma po srodku wejscie na wtyk ladowarki w razie gdyby chciec podlaczyc sie do kompa na dluzszy czas.
5. kupilem folie HAMA w MediaMarkt za ok 5zl (2 sztuki ponad 4-calowe) - stykna mi na 4-krotne oblozenie ekranu:) Jesli Brando - to bierz jak nanjwieksza matowa - te male i te duze brando kosztuja tyle samo - norzyczki i troche cierpliwosci daja wiec duze oszczednosci.
mariano77ciezko zeby sprzet za 2500zl mial jakies na prawde powazne wady - superlatywy sa tu wiec oczywiste

do MDA Pro szukasz czegos jeszcze z win? Hmmm.... i750 jest najmnijeszy na Twojej liscie, wyglada jak telefon, a przy okazji jest najwydajniejszy. Jesli braki komunikacyjne (UMTS/HSDPA) Ci nie przeszkadzaja, to bedzie dobrym wyborem.
Wszystkie to za duzo... do neta i nawigacji MDA Pro jak znalazl, do rozmów cos mniejszego bym bral