No, widzę że jeden przekonany. Życzę miłej zabawy.
Mlodyx:
Przesadzasz. Nie wszyscy tutaj mają 1930/1940, poprostu piszą że mając ograniczone środki do 900-1000zł warto rozważyć zakup używanego 1930/1940. Tak zrobili, są zadowoleni i tak radzą Tobie. Pisałeś że chcesz nowy. Ja napisałem że może Acer n30 albo Mio 336, oba poniżej 1000zł. Cena jak najbardziej porównywalna z rz1710 (w sklepie). Piszesz tak jakby któś z tutaj obecnych na siłę wciskał Tobie 1940. Rozumiem chęć zakupu nowego w sklepie, więc kup coś poniżej 1000zł co nie nazywa się rz1710 i będziesz zadowolony. No chyba że chcesz robić tylko notatki i używać spisu kontaktów. Tylko że dziś do tego wystarcza telefon GSM.
Rozumiem że rz1710 jest mały, ładny, przyciski super w porównaniu do np mojego obecnego PDA. Tylko że pod tą obudową jest jeszcze pamięć, a raczej jej brakuje.
Mam wrażenie że zdecydowałeś się już dawno na rz1710 i może chodziło o to żeby ktoś powiedział że to dobry wybór.
Rz1710 jest fantastyczny do Excela, Worda, kontaktów, notatek, mp3 działa, dyktafon działa. Jeżeli stwierdzisz że potrzebujesz do np GPS, gier to będzie trzeba PDA zmienić. Ja tego doświadczyłem, nie mam 1940/1930 i w żadnym poście nie zaproponowałem takiego PDA nikomu.