HP IPAQ rx3715-to chyba koniec

• 5 Odpowiedzi
  • 1336 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 21, 2006, 20:02:03 »
Zaczęło się od tego że podczas resetowania pasek zatrzymywał się na końcu, no to ja mu twardy reset - i to samo. wszedłem w tryb bootloadera i teraz nie moge z niego wyjść. non stop jest w tym trybie, nie reaguje na żadne przyciski. jak go wkładam do podstawki to tylko słychać dźwięk że gdzieś go tam wykrywa ale ta ikonka ActiveSync w zasobniku ciągle jest szara. jak chcę mu wgrać nowy rom to wykrywa mi urządzenie, następnie pyta czy uaktualizować rom, potwierdzam, wgrywa go i jak pasek dojdzie do końca to wyskakuje błąd połączenia. w mtty casami go wykrywa a czasami nie, ale nie wiem jak i jakie komendy wpisywać. jak mtty wykryje mi sprzęt to pokazuje się białe puste okienko i nie wiem co dalej. jest jakiś sposób żeby to naprawić? jeżeli tak to proszę o instrukcję krok po kroku

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 22, 2006, 05:42:06 »

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 22, 2006, 10:47:29 »
teraz to już nawet po całonocnym ładowaniu nawet nie chce się włączyć. mogę to zrobić jedynie przy podłączonej ładowarce

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 22, 2006, 11:12:16 »
Cytat: "lipciopda"
komendy mtty masz tu
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=19004

Lipcio ten post to kawał dobrej roboty :)
- klasyka PDAclubu :)
Powiedz mi gdzie znalazłeś te komendy? bo chętnie zapoznał bym się ze wszystkimi komendami na jakie działa mtty  (chodzi mi o ich opisy)
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 23, 2006, 08:58:09 »
Cytat: "adzios"
Powiedz mi gdzie znalazłeś te komendy? bo chętnie zapoznał bym się ze wszystkimi komendami na jakie działa mtty  (chodzi mi o ich opisy)

przeciez tam na pierwszym miejscu napisalem, ze "opis przygotowany przez Jakuba"

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 26, 2006, 22:54:36 »
witam mam ,en sam problem udało Ci sioe odratowac tego 3715?? ewentualnie jak ??? PILNE.