Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum jak i HTC HD2. Wcześniej miałem HTC Touch HD ale nie bawiłem się w żadne zmiany. Teraz mam problem, posiadam Hd2 z ery, rom ver 1.66. I strasznie mnie wkurza, bo mi się wiesza i muli. Cały dzień zwiedzam to forum, naczytałem się sporo ale już mam mentlik w głowie. Wiem że mimo że mam brandowany rom, zmiany są odwracalne (w razie gdyby była potrzebna wycieczka do serwisu), ale mam problem z doborem romu, część opisów jest dla mnie nie jasna. Szukam romu ugotowanego na najnowszej wersji 3.14 bodajrze, na Wm 6.5.x (z belką na dole), by był odblokowany Ram, miał w sobie wszystkie fixy problemów, miał w sobie przydatne programy, czytałem że pomagają w życiu tak też warto by je posiadać i mieć szanse przetestować. A do tego by się nie różnił za dużo od stockowego romu z wyglądu. Akceptowalne są dla mnie zmiany w unlock screenie czy też dodane ikonki, ale np. czerwony zegar już nie. Wiem że nie lubicie takich postów bo kilka podobnych znalazłem, jednak proszę o pomoc a nie o zmasowany atak i lincz mojej osoby. Pozdrawiam lukasz9199