Skoro piszesz że jest szybki, a jak chce szybsze... to ty powinieneś podać przykłady poparte właśnie benchmarkami, a nie bo wiadomo o co chodzi... Właśnie że nie wiadomo, bo każdy leo reaguje inaczej na dany ROM, a jak juz do tego damy 3-4 różne radia to mamy tyleż różnych prędkości.. Każdy też mierzy prędkość inaczej, w większości najpierw robi sie HR, instaluje swoje aplikacje i mody odnośnie wyglądu... Na końcu sie pisze kucharzowi w jego wątku że ROM jest niestabilny....
Kilka razy widziałem jak ludzie piszą że ten ROM jest szybszy od tego, ja miałem z goła inne wrażenie, a że stestowałem sporo ROMów postanowiłem oba sprawdzić na zwykłym TCPMP i okazało sie że różnica była odwrotna zaledwie o kilka klatek..
Po co to piszę, ano po to by spróbować wprowadzić zwyczaje ze jak piszesz o szubości i coś porównujesz to daj przykład, zapodaj wyniki obu benchmarków będziemy mieli jasność.
Piszesz że jest nie stabilny napisz kolego jeden z drugim gdzie i w którym momencie jest ta niestabilność podaj swój config żeby kucharz mógł poprawić konkretne błędy...
Teraz powinienem napisać ze na ROMach Bysia chodzą wszystkie tsakbary ale ikonki to juz nie, na Blutusia działaja tylko jego dodatki, ale czy przez to ROM jest niestabilny ?
Więc zadajmy sobie odrobinę trudu i potestujmy nowy wypiek bez naszych "stert dodatków" weź kolego jeden z drugim po wgraniu ROMu poświęć chwilkę na odpalenie benchmarka i zapisanie w txt wyniku...