mam telefon z playa i taki problem: jak jest język angielski to wszystko jest ok ale jak po twardym resecie zmienię język na polski i zainstaluje się zakładka sunnysoftu to nie działa i nie pokazuje się klawiatura telefonu jak chcę gdzieś zadzwonić, można tylko wybrać numer kogoś z wcześniejszej listy. jest to wkurzające. wygląda że może dodatki playa coś kaszanią ? jest wgrany ROM ( chyba fabrycznie) 3,14,479,2 . chciałem wgrać ten sam ROM ze strony HTC ale się nie daje a po chwili telefon traci łączność z activesync i wszystko sie zatrzymuje. potem tylko miękki reset zostaje
czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić ? nie chciałbym wysyłać telefonu na dwa tygodnie do serwisu :-(
Połączone: [time]Czerwiec 16, 2011, 14:53:48[/time]
przed instalacją polskiego wyświetla się taki komunikat :
"sunnysoft interwrite has detected that this device build of the system of ROM version is different than for it was built.
sunnysoft recommends cancel instalation of this product, because it may result in system instability, malfunction and can lead to loss of user data"
Połączone: [time]Czerwiec 16, 2011, 15:00:40[/time]
przed instalacją polskiego wyświetla się taki komunikat :
"SunnySoft interwrite has detected that this device build of the system of ROM version is different than for it was built.
sunnysoft recommends cancel instalation of this product, because it may result in system instability, malfunction and can lead to loss of user data"
a jak chcę tylko dograć do telefonu polski ze strony SynnySoftu to pisze :
"Package version is not larger than the one in your device !"
Połączone: [time]Czerwiec 16, 2011, 16:18:26[/time]
ale ciekawe że jak wezmę w ustawieniach "inne" , Sunnysoft InterWrite" zmienię język na angielski to po miękkim resecie jaki jest wtedy wymagany działa i pojawia się klawiatura do wybierania nr telefonu :-)
ma ktoś jakiś pomysł co to za cuda
Połączone: Czerwiec 16, 2011, 16:24:44
może pomogło by odinstalowanie tego "sunnysofta" i ponowne zainstalowanie ,tylko jak go usunąć ? bo nadinstalować sie nie daje :-(
prosze o pomoć