To wina InterWrite.
Bez nakładki jest okey.
Mam nakladke i wielkosc czcionki jest normalna, jak na poprzednim ROM.
No właśnie same się nie dodają - kompletnie nie mam już pomysłu jak wyciągnąć AM na blat...
Wyciąg i ponownie włóż karte pamięci z AM a AM sama sie zainstaluje i ikona pokaże się w programach.
A co za problem poprzez jakiegos explorera utworzyc skrot do AM w Windows\Start Menu\Programs
Panowie, przepraszam że może jak noobek jakiś będę pisał ale to dopiero moje początki z tego rodzaju zabawami softem i nie chciałbym spaprać sobie sprzętu za prawie 2 tysie. Przeczytałem uważnie od samego poczatku ten wątek i chciałem zapytać. Leosia mam raptem od 4 dni więc jeszcze nawet nie mam za bardzo co backupować. Wszystko mam na karcie a kontakty zsynchronizowane z Outlookiem w kompie więc nie ma żadnego kłopotu. Doczytałem również że do wgrywania potrzebny jest Microsoft.NET Framework 3.5 - czy ktoś móglby go tutaj zamieścić w postaci załącznika abym sobie zainstalował na kompie u siebie? Wolę tutaj bo nie chcę brać jakiegoś niepewnego z netu.
Teraz do sedna. Ściągnąłem sobie przed chwilą dwa pliki z stronki sunnysoftu - jeden to ROM 1.66 i tak jak pisaliście waży około 191 MB natomiast drugi to Innerwrite Leo czyli spolszczenie które warzy około 14 MB i teraz chciałbym poprosić aby ktoś kto już to robił możliwie najprościej jak dla Laika dosłownie napisał co i jak należy zrobić aby wgrać sobie ten soft na PDA. Ja mam system W7 64bit więc widziałem że już z nim były problemy przy wgrywaniu spolszczenia natomiast ROM szedł......
Dzięki Rajmek. Już znalazłem .NET FRAMEWORK w googlu - rozumiem że to się instaluje na telefonie a nie na kompie? Dobrze myślę?
Tak Zainstaluj to na Leosiu Jesli masz w postaci cab-a to instaluj z pozycji tel , jesli exe. to przez kompa ( i oczywiscie w pamieci głownej)....co do Romu to poczytej ten temat od poczatku ( napewno bylo o Win7) , a Jesli chodzi o instalke to nic nie wyciagaj, podlacz tel do kompa ,Synchronizacja, uruchamiasz na kompie Sciagniety Rom i postepuj zgodnie z instrukcja.... Co do nakladki to postepuj tak jak przy instalacji Romu.....a tak na poczatek to proponuje FAQ, naprawde warto 
.
Jak kolega napisal laczysz sie z kompem za pomoca activsync (starsze wesje Windows XP i nizej) lub za pomoca windows mobile device center, kiedy Leo jest polaczony odpalasz plik z ROM (wczesniej go rozpakowujesz bo to archwiwum pobrane ze strony sunnysoft), dalej jestes prowadzony za reke. Karty sim nie musisz wyciagac. Wazne, zebys robil to na kompie ktory ma zasilanie awaryjne ups itp albo na notebooku. Leo powinien byc naladowany conajmniej w 50%. Po instalacji ROM, rozpakowujesz archwium z nakladka i odpalasz exe. Tez prowadzi Cie za reke, po instalacji i uruchomieniu Leo robisz na nim HR i przy kolejnym uruchomieniu wybierasz jezyk.
Poza tym poczytaj FAQ w tym dziale, na stronie sunnysoft tez masz wyjasnione odnosnie aktualizacji nakladki:
http://www.sunnysoft.com/htc/sub/Mysle, ze chodzilo o instalacje Net Framework na kompie, na Leo akurat do nakladki net f. nie jest potrzebny, zreszta sunnysoft nie podaje zadnych potrzebnych wymagan.