Właśnie miałem kilka dni wolnego i postanowiłem przetestować nowy wypiek od elMInStERROM blackSideDown v3.2.23152
I tu ciekawostka, po skopiowaniu i wgraniu swoich dzwonków ( które pracowały w ROMie od Lobuza_1 ) ani telefon, ani budzik ich nie odważał. Sprawdziłem, jakie mają parametry oryginalne dzwonki i przekonwertowałem swoje dzwonki na dokładnie taki sam format i kiszka, żadnych dźwięków. Dopiero po wejściu w eksploratora ( oryginalnego ) i wskazaniu pliku muzycznego i ustawieniu go jako dzwonka dało efekt w postaci dźwięku podczas połączenia, ale nie widać tego dzwonka w ustawianiu budzika. Więc skopiowałem plik z dzwonkiem z katalogu moje dzwonki do katalogu Windows. I widać go podczas wybierania dzwonka w budziku, ale nie słychać ( inne dzwonki słyszalne ) Całkiem przepadkiem wszedłem w inne ustawienia dźwięków, czyli Start/Ustawienia/Zegar i alarmy i tam widać ten dzwonek i słychać go. Czyli wynika z tego, że mamy dwie aplikacje do ustawiania budzika, jedną ( stukając w zegarek, wyskakuje Zegar Światowy i na dole klikając na Budzik ) która nie obsługuje obcych plików. I drugą (Start/Ustawienia/Zegar i alarmy ) która akceptuje obce pliki.
I jeszcze jedna ciekawostka. Wchodząc w Ustawienia/Aplikacje i klikając w Zarządzaj programami nic się nie pojawia. To znaczy nie otwiera się żadna zakładka.
Oczywiście błąd w kalkulatorze też występuje.