Coś te wypieki na romie 3.14 mają za dużo różnych problemów,bardziej wygląda to na wersja Beta niż na produkt który oznacza się jako gotowy. W każdym znajdzie się jakiś błąd tak to już jest,ale przy 3.14 są to błędy rażące. Nie ma co się obruszać tylko szybko poprawić, godziny,aparat,radio,wysyłanie sms.itp Wymieniam tylko to co ludzie napisali.
Już nie chcę mi się ciągle tłumaczyć tego samego. Czy zauważyłeś gdzieś stockowy rom dla Leo z dolną belką? Jeśli tak to z chęcią go ściągnę i użyję do moich dolnobelkowców, jeśli nie to nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli chcesz więcej wyjaśnień to przeczytaj cały temat.
co do błędów
błąd godziny - wina HTC, to co mogłem poprawiłem w 2.05, do 2.04 jest poprawka na pierwszej stronie
błąd aparatu - nie stwierdziłem, działa jak należy więc nie wiem o co biega
wysyłanie sms - sprawdziłem na bS.2.02.M25 i bSD.2.05.M25, działa bez najmniejszego problemu
następnym razem jak zaczniesz wymieniać błędy to sam je najpierw sprawdź, lub poczytaj dokładnie topic od dechy do dechy, a nie wyrywkami. To że udostępniam romy to jest tylko moja dobra wola i chęć podzielenia się z innymi. Wcale się nie obruszam, mnie po prostu krew zalewa jak jakiś
Newbe który odezwał się raptem 8 razy każe mi szybko poprawiać błędy. A co ja za to pieniądze biorę? Dotacje dostaje raz na ruski rok. Podejrzewam, że nawet przez myśl ci nie przeszło, żeby złożyć jakąkolwiek dotację.
Coraz częściej się zastanawiam czy nie zamknąć kuchni, a tacy jak ty tylko mnie utwierdzają mnie w tej decyzji.