Potwierdzam Cht działa naprawdę dobrze.Problem jest po zainstalowaniu. Telefon po blokadzie czasami wybudza się dopiero po kilku naciśnięciach klawiszy, ale wyczyszczenie rejestrów i kilka softresetów załatwia sprawę.Specjalnie robiłem hartreset, problem wracał po przywróceniu systemu, ale tak jak pisałem wcześniej oczyścić parę razy zresetować i działa.Systemu nie muli, AutoMapa chodzi jak chodziła, Cht nie może mieć wpływu na przyśpieszenie jakiegokolwiek programu, co najwyżej na spowolnienie, lecz ja takiego nie spostrzegłem. Do niedawna używałem MS SPB, ale już mnie znudziło przystosowywanie go pod Inesofta, tym bardziej że cht daje chyba większe możliwości. Dobra rada po wgraniu kazdego romu uruchomić Sktols i wyczyścić rejestry z błędnych wpisów i złych wartości, a jest tego w każdym nowym romie, sprawdzcie to się przekonacie.
Tak na marginesie pierwszym komputerem moim był (w Polsce była wtedy ODRA) TEXAS INSTRUMENTS czterobitowy aż 16kb ramu i zero oprogramowania, co zmusiło mnie do nauki Basica, by coś na nim odpalić. Nie jestem informatykiem, to synów zaraziłem i oni parają się tym zawodowo, jestem takim samym zapaleńcem jak kucharze nasi (chylę czoło przed nimi), ale kuchnią się nie zajmuję, jestem już za leniwy, wolę grzebać w wypieku, to jest mniej stresujące.
Połączone: Październik 08, 2010, 21:37:58
Zapomniałem dopisać że pisząc CHT miałem na myśli cht 2.0