witam. testuje V4 od tygodnia- fajny wizualnie romik, czarno-bialy- co mi wielce pasuje. Przewalilem kilka romow lacznie z czystymi cleanex -ami i zawsze mi czegos brakowalo- tutaj zasob wypieku jest swietny- gratulacje.
teraz troche minusow.
od maja latalem na stormie od lobuza i w porownaniu do niego-w wersji full -bluedragon wydaje sie byc ociezaly.
czesto wyskakuje mi blad przy automatycznej aktualizacji pogody, ale w koncu sie udaje,niemniej cos jest na rzeczy. bywa rowniez problem z wysylaniem mms- dostarcza je dluzej i informuje o probach wyslania i o dostarczeniu, pomimo wylaczonych opcji w wiadomosciach. moze to byc jednak wina radia, ktore rowniez zmienilem- wiec nie jest to zarzut do romu.
pierwszy raz zdazylo mi sie nie moc zrobic zdjecia z powodu zbyt malej ilosci pamieci. telefon zaraz po wlaczeniu, w tasku nic wiecej nie bylo, cleanram wywalil 8,5 mb i bylo ok.
dziwna jest tez strukgura menue start- dodalvym zakladke internet, bo dla mbie np. przegladarki nie sa narzedziami, a tak byloby jak na dloni. czasem moja zonka chwyta za leosia i tutaj dla poczatkujacych userow moznaby rowniez wszystkie zaawansowane opcje wpakowac do jednego katalogu, albo katalogów w piszczegolnych zakladkach.
brakuje mi tez X we wszystkich aplikacjach- w niektorych jest, w innych nie.
fajny bylby taki ascetyczny wyglad- ikony cz-b jak ikony przelacznikow i powiadomien, lacznie z ikonami menue.
ogolnie bardzo mi sie podoba i napewno podmienie na stabilniejsza wersje jak sie pojawi. gratulacje niezlej roboty