Witam,
Zainstalowałem dodatek BlueDragon_GLASS_MEGAPACK.rar z 2010.10.22 i w związku z nim mam pytanie:
Co zrobić, aby otrzymać LockScreen taki jak na zdjęciu z paczki, tj. lewo i prawo. Ten co jest w dół mi nie odpowiada, bo sam mi się odblokowuje w kieszeni. Dodatkowo po instalacji paczki często muszę wciskać telefon, aby podać pin - na starcie często nie pojawia się okienko do wprowadzenia pinu.
Znalazłem jeszcze błąd dotyczący kolejności ikon (kart) na ekranie głównym - po ustawieniu kolejności jest ok, ale po restarcie ikony ustawiają się w kolejności domyślnej mimo, że wchodząc w ustawienia widzę moją kolejność. Przestawienie jednej z ikon (lub reset sense) powoduje, że wszystko wraca do normy do kolejnego restartu.
Dlaczego w powiadomieniach RSS i otrzymanych maili nie można zmienić czasu wyświetlania na ekranie (migaj przez)? Ta opcja jest zablokowana.
Gdzie znajdę A-GPS?
Jeszcze jedno pytanie dotyczące AutoMapy - czy w Twoim romiku jest wbudowana poprawka kręcenia się mapy na krzyżówkach?
W trakcie uruchamiania telefonu jest ładna ikonka startu. Czy nie można tak zrobić, aby była również cały czas w manilce? Po uruchomieniu pojawia się standardowa biała.
Mam jeszcze kilka propozycji: można wbudować w starcie 4 kolumny zamiast 3, można by zrobić kolorowe dni sobota i niedziela w kalendarzu i np. 4x4 ikonki w kontaktach. Ale to już tylko moje wymysły

Poza tym romik śmiga super i tylko czekać na wersję finałową. Gratuluję.