Jeszcze się taki nie urodził żeby każdemu dogodził...
Jednemu tną się filmy, innemu za mało wolnej pamięci i tak w kółko...
Jestem testerem ROMów od prawie półtora roku... najpierw na HD teraz na HD2 i z doświadczenia wiem, że nie da się zrobić idealnego ROMu...
Dzięki kucharzom możemy sobie udoskonalić swoje cacka i narzekanie na niedziałające to czy tamto... ehh, szkoda gadać... dlatego nie rozwinąłem gotowania...
W HD2 do tej pory używałem Xannytech-a i był to ROM dla mnie idealny...
Zabrakło kilku rzeczy ale da się żyć...
W Bysiowych ROMach podoba mi się chociażby ustawienia Bluetootha, rozbudowane, ładnie wyglądające itp...
ale przeszkadza mi kilka innych rzeczy (teraz nie przytoczę bo i nie pamiętam i nie ma sensu)...
W ROMach Blutusia podoba mi się znowu prawie wszystko i akurat moje doświadczenia z RC i RC2 są tak zbliżone, że dostrzeżenie np. 7MB wolnej pamięci to już za dużo, bo i tak mi jej nigdy nie brakowało...
Tak reasumując... z uwagą dla wszystkich testerów...
Koniec z narzekaniem... zajmijcie się testami i piszcie o błędach, rzeczowo z opisem problemu...
a dla kucharzy... Chyba lepiej rzadziej a dokładniej... zmiana ROMu co tydzień (czasem nawet częściej) to porażka... no chyba, że macie tyle czasu...
A dla wszystkich razem... każdy instaluje własne programy i w większości przypadków to właśnie one (często scracowane wersje płatnych programów) powodują większość błędów...
To tyle moich wypocin... Od dzisiaj wróg nr. 1 większości...