Znalazłem jeszcze jedną rzecz nie działającą w 1.04b.
Start>Multimedia>Obrazy i wideo.
Klikam na nagrany film, daję Odtwórz i nic się nie dzieje. A w Menadżer zadań wisi odtwarzacz filmów i nie da się zamknąć. Pomaga tylko SR. Film w formacie MPEG4.
dzięki

w nowszej wersji to działa i YouTube też
sznoorek, napewno coś z tego wybiore, nie martw się

ale priorytetem jest dla mnie wersja BLACK bo jest bardziej popularna...
badboy1979, niestety wczoraj nie miałem czasu żeby coś upichcić, jedynie poprawiłem tłumaczenia kilku najnowszych paczek... a dziś pasuje wreszcie odpocząć od PC z narzeczoną

w poniedziałek lub we wtorek postaram się wrzucić jak najlepszą wersje testową tego najnowszego ROMu, ale musze jeszcze zrobić wiele drobnych poprawek a na to potrzeba czasu...

z tego nowego ROMu zapowiada się bardzo ciekawa stabilna wersja, tylko potrzebuję dobrych testerów...

Edit: Panowie, jeśli chcecie mogę Wam jeszcze dziś udostępnić wersje BETA najnowszego ROMu. Jest o wiele szybszy od poprzednich i napewno odczujecie różnice, ale jak już wiadomo ma wiele błędów ponieważ nie miałem wczoraj czasu na poprawki. W tym nowym ROMie jest ok 60 najnowszych (uwaga: nie licze tych z ROMu 1.04a i 1.04b!) paczek... Będę wdzięczny jeśli go dokładnie przetestujecie i wypiszecie w komentarzach wszystkie znalezione błędy, oraz opinie o jego szybkości i wydajności... Czy mogę na Was liczyć?