Kolego toklaw: podaj proszę wersje romu o którym piszesz bo są 3 wersje, u mnie problem pytania o pin nie występuje, pyta zawsze...
Potwierdzenie restartu.. hmm w blaszaku czy tez w laptopie wiele razy musisz potwierdzać swoje decyzje, tutaj akurat widze sens bo przypadkowe dotknięcie spowoduje restart... U mnie dla przykładu soft reset jest centralnie na pulpicie, wystarczy musnąć....
Tłumaczenie, hmm to jest cab wgotowany w rom, zapewne wiele aplikacji w formie cab file instalujesz i jakoś ci to nie przeszkadza, troszkę zrozumienia

i nie czepiania sie dooperszwanców..
Bo tam gdzie tego angielskiego widać więcej cytuję: " Skin Taskbar and Softkeybar, Skin Only Taskbar i Skin Only Softkeybar - ale to nie duży problem" no to albo albo

@ Blutuś, ver 1.03 uważam za bardzo udaną, ale jeszcze nie do końca przetestowana, na pewno zajmie miejsce 1.02 i będzie pewniakiem. Mam Radio w samochodzie z BT i słuchawkę jak jadę rowerkiem, bardzo ladnie się przełączało dzisiaj

W temacie ikonek które zapodałeś w cab, w system chyba 2 nie dały sie zmienić z tego co pamiętam. Ikonka od automapy w menu start jest ładna nowa, a gdy ja dodasz do cht na i na pulpit zmienia sie w starszą wersję. Też w sumie drobiazg..