Dziwne aplikacje mam na myśli wszelkiego rodzaju taskbary w formie .cab, pakiety ikon, themy gdzie wiadomo jedne są do wersji 6.5, inne do 6.5.x
Miałem starsze radia i miałem tez stokowy ROM, nie wiem dokładnie jakiej jakości dźwięku w połączeniu oczekujesz, dla mnie jest bdb.
Gubi zasięg ? no to ciekawe, kręcę sie po 3miescie i okolicy, trochę w kierunku na koszalin, nigdy ale to nigdy nie zauważyłem braku zasięgu...
Co do szybkości łapanie fixa, nie wypowiadam się bo nie mierzyłem, jak dla mnie po każdej zmianie ROMU rzeczą normalną jest odpalić quick gps, po tym zabiegu łapanie satelit trwa chwilę...
Co daje odblokowany RAM ? masz racje jedynie dobre samopoczucie i wiedza że mam zapas... Zawsze odkąd pamiętam pierwszy komputer było takie powiedzenie, RAMu i miejsca na dysku nigdy za wiele... Myślę że w tym temacie nic sie nie zmieniło.
Płynność..... no tutaj juz chyba wkraczamy w sferę gustów i przyzwyczajeń, jak dla mnie to romy Blutusa (te poprawione) nie ustępują wypiekom sławnych kucharzy z naszego forum... Ja nie zauważam różnicy, chcesz to zmierzyć, zważyć ? W jaki sposób chcesz udowodnić czyj rom chodzi płynniej ? Bo oni dłużej się tym zajmują, maja więcej doświadczenia ? Nowe nie dorównuje ? czym nie dorównuje ? ilością aplikacji ? Walorami estetycznymi górnej czy dolnej belki ?(osobiście uważam 2 przyciskową belkę za poroniony pomysł i zmuszanie użytkowników do korzystania z przycisków hardwarowych, co sie rusza wiadomo że kiedyś padnie.. po co ruszać przyciski skoro można łatwiej zrobić to przez dotyk ekranu.. Myślałem ze wszystko idzie w kierunku panelu dotykowego i minimalizacji ruchomych części do zera, a tu masz , trza nacisnąć strzałkę żeby zamknąć exploratora...)
Połączone: Sierpień 08, 2010, 23:37:35
1. Lampa błyskowa nie działa jak latarka przez DRIVERy 2.14... na jakim driverze byl rom Lobuza?
2. 1.80 NIE ODBLOKOWUJĄ PAMIĘCI, NATOMIAST 2.14 ODBLOKOWUJĄ I RÓWNIEŻ STABILNIE DZIAŁAJĄ...
Jak latarka nie działa w jakim sensie ? bo nie bardzo rozumiem..