Każdy kolejny rom utwierdza mnie w przekonaniu, że inwestowanie w konto Vip jest wyrzucaniem pieniędzy w błoto.
trochę nie fair.
No cóż - nie mogłem sobie odpuścić...
Ja na Twoim miejscu nie wyrzucałbym pieniędzy w błoto. (I to jeszcze jaka kasa!!!)
Ad.1
Kilka ext wymień sobie sam i nie wypowiadaj się za większość użytkowników. Płacić nie musisz wcale - przecież nie jesteś zainteresowany nową wersją z wymienionymi tylko ext... Możesz poczekać te kilka dni, albo... (to może na koniec).
Ad.2
Co powiedzą Ci informacje o wymienionych ext - skoro dla Ciebie to nie ma znaczenia? - Prawdopodobnie nic.
Nie wypowiadaj się ponownie za dużą część użytkowników, bo chyba sam jesteś tą "dużością".
Ad.3
Korzyści z działu vip? Dla Ciebie właściwie żadne. Tu muszę Ci przyznać rację. Dział vip nie jest chyba stworzony dla takich jak TY... Nastawionych tylko na branie czegoś podanego na gotowo i najlepiej za darmo. Bo przecież żal "takiej" kasy.
Tym bardziej, że nie dostaje się praktycznie nic ciekawego...
Prawdopodobnie nawet nie masz pojęcia ile czasu zajmuje kucharzowi złożenie jakiegoś nowego romu, ile razy trzeba wgrywać na HD2, ile HR należy wykonać i ile paczek z nowym oprogramowaniem trzeba przetestować, żebyś Ty mógł sobie ponarzekać...
Ad.4
A czy zastanowiłeś się jakie denerwujące jest czytanie Twoich "złotych myśli" - szczególnie dla kucharzy?
Jeszcze kilku takich ambitnych "użyszkodników" jak Ty i nowe romy będą dostępne tylko w dziale vip, albo co jeszcze gorsze kucharze w ogóle nie będą publikować swoich romów. Bo niby po co? Napisałeś, że rozumiesz, iż rom jest tworzony za darmo i to decyzja kucharza co z nim zrobi... No to przyjmij do wiadomości, że jest to decyzja kucharza, iż jego rom jest udostępniany w ten właśnie sposób.
Jeśli uważasz, że wspieranie serwisu na zasadzie przymuszania do płacenia abonamentu w dziale vip jest trochę nie fair, zawsze możesz wspomóc pdaclub.pl w inny sposób...
A tak wogóle to nie chce mi się już rozpisywać na ten temat - biorę się za testy nowych romów.
Ty najlepiej poczekaj kilka dni na pojawienie się bardziej "dopracowanych" wersji...
Zaoszczędzisz kasę, swój czas i nerwy oraz ominie Cię kilka HR...
No i oczywiście jeszcze najważniejsze.
Po co zaglądasz tutaj - na forum? Żeby narzekać?
Zacznij pisać do suportu HTC ze swoimi żalami...
Tam na pewno Cię wysłuchają...
Przepraszam wszystkich za ten wywód, a Bysia za zaśmiecanie wątku, ale mnie ta wypowiedź trochę... zdenerwowała.
Ew. proszę o usunięcie