0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na tej manili nie da sie ..Jak wyjdzie nowsza z tmobile usa to dam
A zakładka Dokumenty wróci kiedyś do Romu? Na screenie jest ale niestety w najnowszej wersji jej brak:(Da się ją jakoś doinstalować?
linki nie dzialają??
HTCMessaging_Client_1_8_20152127_00
Jeśli się nie mylę to Bysio już umieścił tę wersje w v 5.0.3 CytujHTCMessaging_Client_1_8_20152127_00
Juz jest w Romie serii Z
Cytat: markusbrutus73 w Czerwiec 02, 2010, 19:51:29Ja mam problem z dialerem. Gdy zaczynam do kogoś dzwonić, to nie mogę się już rozłączyć, nie reaguje wcale ekran. OCB ?Mam to samo i to już od którejś wersji, najlepsze jest to że po instalacji Romu i HR wszystko działa jak należy. Dopiero z czasem pojawia się ten nieprzyjemny fenomen. Niestety nie doszedłem jeszcze co co jest przyczyną.
Ja mam problem z dialerem. Gdy zaczynam do kogoś dzwonić, to nie mogę się już rozłączyć, nie reaguje wcale ekran. OCB ?
Wykryłem taką dziwną przypadłość: Mam włączony odbiornik radiowy (jak zwykle) i załączam grę Bubble Breaker. Przy zmianie orientacji ekranu gry poziom / pion w odbiorniku radiowym same przełączają się częstotliwości odbieranych stacji.Czy ktoś to może potwierdzić? ROM 5.0.3
Nie działa mi bezpieczna skrzynka. Czy coś robię źle?