0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dzięki. Pomogło, tylko kolorowych ikonek i baterii w % trochę żal.
Przecież uruchamianie kurtyny można wyłączyć jednym wpisem w rejestrze? A dla wielu jest to bardzo użyteczna rzecz, zwłaszcza przy korzystaniu z głośnomówiącego...
Panowie a ja dalej nie mogę wysyłać mms na 4.0 , próbowałem z innymi radiami i dalej lipa , może ktoś pomoże ? i opera działa pogoda też tylko mms nie
Cytat: stokrot w Maj 17, 2010, 12:14:28Panowie a ja dalej nie mogę wysyłać mms na 4.0 , próbowałem z innymi radiami i dalej lipa , może ktoś pomoże ? i opera działa pogoda też tylko mms nie A ja mam V 4.0.0 , Radio 2.10.50.19_2 , tel. w Plus-ie i wysyłam jak i odbieram bez najmniejszego problemu.
nudzi Ci się ??
A ja mam taki problem.Wgrałem najnowszy rom ina głównym ekranie na dole jest telefon i menu po wciśnięciu menu mam :Tapeta ekranu głównegoIDS_CHT_EDITORIDS_EDIT_QUICK_LINKSIDS_EDIT_HOME_LAYOUTPOGODA - DEMOCo się stało?Oczywiście wszystko po za tapetą i pogodą nie działa
Już wiem co wprowadza ten problem a mianowicie program do zobienia siatki z 16 polami.Czy ktoś wie czemu tak jest?Może jest jakaś inna wersja tego programu?
A czemu mi nie dziala CHTEditor?wyskakuje info o nieoczekiwanym błędziea w szczegółach jest CHTEditor.CHTEditor_MainWindow.CheckVersion()wCHTEditor.CHTEditor_MainWindow..ctor(()w CHTEditor.Program.Main (String{}args)
Sorki Bysio wiem ze nie w temacie ale chyba juz nie odwiedzasz starych śmieci:( mam ogromną prośbe a w zadadzie pytanie jak zmienić rozmiar czcionki w E-mailach? aktualnie gotuje na tej twojej starej kuchni dorzuciłem ten twoj nowy SYS 21891 aa tam ta ogromna czcionka;/ szpeci caly rom wiem ze mozna pozniej wejsć w Ustawienia -- Dostosuj --- Czcionki i Rozmiar ale chciałbym to zalatwić rejestrem DAłO by rade?? pozdrawiam.
W sytemie czy manili ??
Cytat: Bysio w Maj 18, 2010, 23:29:39W sytemie czy manili ??W systemie zresztą sam zobacz:)a jesli mozesz to sposob do manilii tez sie przyda.