0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pewnie wrzucić WP7, albo Androida, albo popsuć coś, co działa jak trzeba... ?Ludzie opamiętajcie się trochę z tymi ROMami, po co chcecie ciągle je zmieniać, skoro coś działa dobrze?Lepsze na prawdę jest wrogiem dobrego...
Cytat: vonski w Marzec 29, 2010, 13:24:34Pewnie wrzucić WP7, albo Androida, albo popsuć coś, co działa jak trzeba... ?Ludzie opamiętajcie się trochę z tymi ROMami, po co chcecie ciągle je zmieniać, skoro coś działa dobrze?Lepsze na prawdę jest wrogiem dobrego...Ja tylko zapytałem, bo po wersji V 2.5.0 Bysiu pisał że już składa nową. A zapytać chyba można
chcialem wstawic wersje z dodatkowa zakaldka w manili - nawigacja,
pytanie jest takie czy jest potrzebne bo majac dostepne 20 lub 25 skrotow na home kolejna zakladka ?? hmm
a nie prosciej jest te kontakty wyslac na serwer MS za pomoca programu myphone Po co sie meczysz ?? jak cos nie dzial z jednej strony mozna z innej bo to jest WM
a te kopie sms to masz zrobione na jakim romie ?
potwierdzam problem z budzikiem w Manili.
Cytat: ov_darkness w Marzec 29, 2010, 19:58:08potwierdzam problem z budzikiem w Manili.A ja nie potwierdzam, u mnie budzik działa idealnie
mam 2.5.0. i na 2.4.0 też nie maiłem problemuPołączone: Marzec 29, 2010, 21:04:09tzn teraz ma ugotowany przez siebie na kuchni Lobuz_1 z sys 21897, troche sie bawie ale jak na te chwile efekty marne, niby wszystko dziala, ale s rzeczy, ktore mi nie pasuja, i kombinuje
sa nowe mui w systemi, moze poprawia