0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
stary, dzies w nocy jak nie zasne to wyleci nowa wersja z nowy wifi wizardem przerobionym przez Kaudii ..
na 2.07 u mnie śmiga bez problemu, sądzę że na 2.08 też powinno
na 2.07 u mnie śmiga bez problemu, sądzę że na 2.08 też powionno
ja u siebie na 2.07 i 576 MB ram nie mam problemow z głośnością, więc dziwne ,że u ciebie tak jest
Cytat: mareknot w Marzec 19, 2010, 12:58:02Witam!Na razie w nowym Romie wszystko działa jak należy. Ma pytanko do Wielkiego Bysia. Czy możesz stworzyć caba lub podać sposób (jeżeli się da) na zmianę ustawień slidera, tak by w nim zmienić miejscami włącznik na dół a info o zdarzeniach i innych rzeczach na górę? Nie chcę zmieniać na inny slider (dół), bo wielkość ikon i czcionek informacji mi pasuje. Starość puka! przyłączam się do prośby
Witam!Na razie w nowym Romie wszystko działa jak należy. Ma pytanko do Wielkiego Bysia. Czy możesz stworzyć caba lub podać sposób (jeżeli się da) na zmianę ustawień slidera, tak by w nim zmienić miejscami włącznik na dół a info o zdarzeniach i innych rzeczach na górę? Nie chcę zmieniać na inny slider (dół), bo wielkość ikon i czcionek informacji mi pasuje. Starość puka!
Cytat: iiyama w Marzec 20, 2010, 15:43:06Cytat: mareknot w Marzec 19, 2010, 12:58:02Witam!Na razie w nowym Romie wszystko działa jak należy. Ma pytanko do Wielkiego Bysia. Czy możesz stworzyć caba lub podać sposób (jeżeli się da) na zmianę ustawień slidera, tak by w nim zmienić miejscami włącznik na dół a info o zdarzeniach i innych rzeczach na górę? Nie chcę zmieniać na inny slider (dół), bo wielkość ikon i czcionek informacji mi pasuje. Starość puka! przyłączam się do prośbytu jest rozwiązanie i cab do pobrania
Bysio !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!! Jak najwięcej udanych wypieków... i nie tylko