tak - wifi toggler, hd2 tweak, resco explorer i resco photo manager, in call lock, cookie home tab1.6.1 i CHT Editor, disable clock flip, dusk lockscreen v3, skype, midomi, TCPMP_netDrg_v2, Touch X close album with X, Touch X Faster manila tweaks, SpriteBackup.v.6.5.5.6, Contact_changer_v1.3, CM-XOR HTC Flashlight by Fab985.
Zrobiłem Hard Reset, teraz instaluję pokolei i sprawdzam czy wifi działa, postaram się wymuslic co moglo zaszkodzic. Mam za to inny problem: gdy ekran sam sie wygasi (np po 30s), nie da sie go normalnie włączyć, jest czarny ekran i trzeba czerwona sluchawke dluzej przytrzymac, zeby sie lockscreen pojawil, jest na to jakies lekarstwo? Help:) PS moja wersja to 2.2.0 Dzieki!!
Połączone: [time]Marzec 08, 2010, 22:47:29[/time]
wyglada na to ze na problem z czarny ekranem po wyga
Połączone: [time]Marzec 08, 2010, 22:50:23[/time]
kurcze sorry, za kazdym razem kiedy pisze polskie s

wysyla sie przypadnowo wiadomosc. Chcialem tylko napisac, ze na problem z odblokowaniem po wygasnieciu ekranu pomogl Dusk Lockscreen v3

już nie ma zwiechy.
Połączone: [time]Marzec 08, 2010, 23:38:34[/time]
Mam jeszcze jedno pytanko, może uznacie, że jestem lamerem:) Nie rozumiem dlaczego na screenie z wersji 2.2.0 w 1 poscie jest zakładka z E-book a u mnie nie ma. Wydaje mi się też, że w tej wersji manili powinny być zmiany w zakładce muzyka a dokładniej w bibliotece i sposobie wyswietlania wykonawcow i albumow. Czy to znaczy, że ten rom nie zawiera jednak najnowszej wersji manili?