Mam wrazenie ze to nie wina ROM'u, ale smieci ktore zostaja w urzadzeniu. Przywróc SPL - instrukcja w FAQ, wgraj nastepnie HARD SPL - skasuj katalog Application Data z karty SD , pózniej RADIO i na końcu ROM. Zobaczysz, ze zwieszek nie bedzie ...
Bysio ja nie do końca mam przekonanie że to może być przyczyną... wcześniej, wspomniany ROM załadowałem na czyściutkie, dopiero co odpakowane urządzenie! nie było wcześniej żadnych zmian czy doinstalowanego softu...
zapodałem HSPL po nim Radio i zaraz potem Rom... oczywiście dwa pełne HR nie nerwowo

z jedynych zmian jakie dokonałem później było dorzucenie ładniejszych ikon do TaskBara i zamontowanie LockScreena z suwakiem na dole... żadnych tweeków czy dopalaczy... i pojawił się problem z usypianiem for ever...
teraz mam Radio 2.08.50.08_2 Rom hypnosis 2.1 PLK Mania 2.5.20121412.1 by bysio, wcześniej usunąłem zgodnie z zaleceniem katalog Aplication Data i nawet tapety nie zmieniłem

na razie 2 ładowania koma i bez zwiech... będę próbował teraz dodawać aplikacje i mody, a zacznę od Lockscreena z suwakiem na dole, bardzo mi na takim zależy i będę badał stabilność... opiszę wrażenia po pierwszej zwałce lub sukcesie

Pozdrawiam