Ja dorzucę od siebie iż zauważyłem że notyfikacje z kalendarza wygladaja okropnie, w sensie nie są skinowane tak jak w poprzednich wersjach tylko zwykła chmurka z czarna belką. Wcześniej bywało tak że chmurka była duża zielona belka jakas tam ikonka kalendarza itd. Kolejny problem ze nie dziala z blokada ekranu w sensie wybudza telefon, chmurka sie pojawia ale nie mozna nic zrobic trzeba odblokowac ekran ale wtedy chmurka znika i trzeba się dogrzebywac alarmu na pasku notyfikacji. Jak sie nie odblokuje to chmurka tez znika po paru sekundach, tak więc można przeoczyć przypomnienie

Pozatym doświadczyłem pare zwisów na samym początku korzystania, ale od paru dni jest spokoj. Były to zwisy samej manilli w sensie system działał, taskbar u gory i w ogole inne aplikacje ale cała manilla wisiała bez odświeżania ekranu.
hypnosis 2.0 rc5 z Radio_2.08.50.08_2.rar
Jakość rozmów też była kiedyś dużo lepsza (hyp 1.8.x i 1.7) ale tragicznie nie jest

Co do nowego dialera no cóz w trakcie rozmowy jest po prostu brzydki

Ale pozatym wszystko jest ok i śmiga
Moim skromnym zdaniem te romy z obsluga 576mb ramu o dupe rozbic. W ogole nie przyspieszaja telefonu tylko powoduja jakies dziwne problemy.
Jedyne co dobre w najnowszym radio romie jest w miare dobre zuzycie baterii i siła sygnału.
Pozdraiwam

Aha jeszcze jedno czy normalną sprawą jest jak np przegladam neta w Operze na EDGE i osoba ktora proboje wtedy do mnie zadzwonic slyszy abonent nie dostepny, ale dzieje się tak tylko podczas faktycznej transmisji danych, testowałem to na zasadzie odpalałem ładowanie stronki i podczas ładowania nie szło się dodzwonić, gdy tylko stronka została załadowana, można było się już dodzwonic ( A Połączenie E nadal było aktywne)