michaliusz wgrałęm HSPL 1.66 i bateria wystarcza teraz na półtora dnia. Wydawało mi sięz HSPL nie wpływa na baterie a tu jednak.
Wczoraj wróciłem do 1.42 przez hspl2, task29, od nowa rom V12F, kilka HR i bateria wróciła do normy. Nie ucieka już w oczach przy przeglądaniu neta. Jakiś związek musi to mieć, nie wierze, że to tylko subiektywne odczucie. Wcześniej na 2.08 i 1.66 wytrzymywał dzień i troszkę, czyli słabo.
Nie mam ... brak motywacji
co zrobić abyś tej motywacji nabrał?
totalna bryndza, brak nowości... powoli zaczyna się strona wizualna mojego HTC nudzić...
a Ty zawsze dawałeś kopa i człek miał wrażenie i radość jakby nowego koma w pudełka wyjął
BYSIO plizzzzzzzzz usmaż coś!
osobiście czekam na coś nowego, V12F działa super, ale myślę, że jakieś nowe paczki się już pojawiły od tego czasu (nie wiem, nie śledzę tematów kuchcenia na xda). Może jakaś kompresja plików, podmiana ikon, dodanie polskich akcji w zakładce manila akcje...
A takie osobiste pytanie, Bysio, jaki masz u siebie zestaw na hd2, chodzi mi o hspl, radio i rom?
A, jeśli już by coś się zaczęło gotować to błagam, bez cht2.0, lepiej zostawić bez niech każdy dogra