0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zainstalowałem wersję V7.0.1 i gdy słucham muzyki po naciśnięciu na zestawie słuchawkowym następny utwór uruchamia się Windows Media. Ponowne wgranie ROMu nic nie pomogło. Jeżeli ktoś wie jak to zmienić to proszę o pomoc.Pozdrawiam
Czy po instalacji tego romu konieczna jest modyfikacja rejestru w celu uspokojenia GPSa na skrzyżowaniach w Automapie ? Pozdrawiam
Po tapnięciu na przycisk alarmu na ekranie głównym nic się nie dzieje. Nie można wejśc do ustawień alarmu."Przycisk" zmienia kolor jakby reagował na tapnięcie ale brak jakiejkolwiek reakcji.
Ale ja pisze o wersji 6.6.0BTW: czy jest możliwość wrzucenia zamiast kresek do wskaźnika baterii w taskbarze wartości %?
Ale ja pisze o wersji 6.6.0 bo to chyba wątek poświęcony tej wersji...BTW: czy jest możliwość wrzucenia zamiast kresek do wskaźnika baterii w taskbarze wartości %?
Po tapnięciu na przycisk alarmu na ekranie głównym nic się nie dzieje. Nie można wejśc do ustawień alarmu."Przycisk" zmenia kolor jakby reagował na tapnięcie ale brak jakiejkolwiek reakcji.
Z kolei po zainstalowaniu Co0kie.HomeTab 1.8.5 PL nie działa (pomimo uruchomienia) funkcja przyciszania telefonu przy podniesieniu. No chyba że to kwestia radia
Spróbuj wysłać sobie kontakty przez Bluetooth ze starego telefonu na HD2. Też się głowiłem nad tym jak chciałem przenieść kontaqkty wraz z wszystkimi detalami jak zdjęcia, adresy itd. z starej Nokii N82 na HD2. Wysłanie kontaktów przez Bluetooth to był strzał w dziesiątkę.
Cytat: badboy1979 w Sierpień 08, 2010, 12:58:24Cytat: Piter73-12 w Sierpień 08, 2010, 10:01:27A warto przetestować V 7.0.1 A,uważam że jest to jeden z lepszych wypieków Bysia,bardzo szybki.Tak , ale ma jeden babol który ciągnie się od kilku wersji wstecz. Wejdź w ustawienia Dial-up i zablokuj internet. Potem wejdź w zakładkę pogody i zaktualizuj ją. Zobaczysz że Leoś bedzie ją chciał pobrać przez MMS Reszta jak najbardziej na plus Wg mnie wystarczy wejść w ustawienia/połączenia/zaawansowane/wybierz sieci - wybrać MMS i edytuj i odznaczyć ta sieć łączy z internetem.potem trzeba jeszcze wybrać ponownie z listy internet jeszcze raz by stał się domyślny i powinno zadziałać...sprawdziłem nie łączy przez MMS a MMSy przychodzą normalnie - przynajmniej w plusie
Cytat: Piter73-12 w Sierpień 08, 2010, 10:01:27A warto przetestować V 7.0.1 A,uważam że jest to jeden z lepszych wypieków Bysia,bardzo szybki.Tak , ale ma jeden babol który ciągnie się od kilku wersji wstecz. Wejdź w ustawienia Dial-up i zablokuj internet. Potem wejdź w zakładkę pogody i zaktualizuj ją. Zobaczysz że Leoś bedzie ją chciał pobrać przez MMS Reszta jak najbardziej na plus
A warto przetestować V 7.0.1 A,uważam że jest to jeden z lepszych wypieków Bysia,bardzo szybki.
Cytat: przeniek w Sierpień 11, 2010, 09:22:54Cytat: badboy1979 w Sierpień 08, 2010, 12:58:24Cytat: Piter73-12 w Sierpień 08, 2010, 10:01:27A warto przetestować V 7.0.1 A,uważam że jest to jeden z lepszych wypieków Bysia,bardzo szybki.Tak , ale ma jeden babol który ciągnie się od kilku wersji wstecz. Wejdź w ustawienia Dial-up i zablokuj internet. Potem wejdź w zakładkę pogody i zaktualizuj ją. Zobaczysz że Leoś bedzie ją chciał pobrać przez MMS Reszta jak najbardziej na plus Wg mnie wystarczy wejść w ustawienia/połączenia/zaawansowane/wybierz sieci - wybrać MMS i edytuj i odznaczyć ta sieć łączy z internetem.potem trzeba jeszcze wybrać ponownie z listy internet jeszcze raz by stał się domyślny i powinno zadziałać...sprawdziłem nie łączy przez MMS a MMSy przychodzą normalnie - przynajmniej w plusie Ok. Wykonaj SoftReset i zobaczysz że ustawienia wracają do stanu poprzedniego. I dalej łączy się przez MMS .
Czy można poprawić w zakładce Muzyka gdy zwiększamy głośność pojawia się pasek po lewej stronie. Dotyczy to też radia.
Dzisiaj sprawdziłem i przez to połączenie MMS pobrał mi pogodę