qsqa właśnie wpakowałem twój rom do urządzenia. Wszystko pięknie i szybko chodzi ale mam parę uwag/próśb.
1. Wersja bez Manila please

Patrząc po postach będzie nas co najmniej dwóch, którzy wezmą wersje NO_MANILA
2. Z podgłaszaniem w czasie rozmowy jest o tyle OK, że nic mi nie rozłącza tak jak ktoś wcześniej pisał. Mankament jest w tym, że żeby podgłosić muszę telefon od ucha odjąć. Dopóki nie załączy się ekran to nic mi sie nie zmienia z natężeniem hałasu. Nie wiem czy tylko ja tak mam.
3. Rewela, że wstawiłeś oddzielne dźwięki dla systemu a oddzielne dla dzwonka (brakowało mi tego po Kaiserze).
4. Zauważyłem, że aplikacja AKCJE działa, ale mam wątpliwości co do sensu jej używania i umieszczania w ROMIE. Aplikacja pobiera informacje z Yahoo finance a z tego co kojarzę (poprawcie mnie jeśli sie mylę) są jednak spore różnice w kursach z Yahoo a naszym NBP

5. Moja przygoda z kalendarzem zakończyła się dosyć nagle i niespodziewanie

Po najechaniu na kalendarz i wybraniu widoku tygodnia kalendarz już ze mną nie gada. Nie mogę nawet tego tygodnia przesunąć na inny. Dole soft key nie działają.
6. TCPMP ja bym nie umieszczał w ROMie, nie każdy tego używa. Ja jestem zrażony, ciągle mam crash'e (niezależnie czy rom brandowy czy inny) i najbardziej wkurzające jest to, że nie działa mi guzik wstecz. Niezależnie czy biorę następny utwór czy poprzedni to zawsze mam następny :o
Mimo wszystko i tak jest zaje...aszczy

Zauważyłem jeszcze kilka rzeczy
Na gorze tam gdzie ikony są, niezależnie od tego czy jest połączony przesył danych czy nie, cały czas jest ikonka która wyświetla tryb wysyłania danych EDGE/3G itd. Żeby sprawdzić czy rzeczywiście jest połączenie muszę nadusić na te ikony na górze i wtedy dopiero widze co i jak.
Dodatkowo zauważyłem, że pojawił sie błąd z dźwiękami i włączaniem ekranu po przyjściu maila, smsa. Jak włączam Leosia to na ekranie widze, że mam nowe maile, smsy ale dopiero po odblokowaniu pojawiają się dźwięki.
Następny problem to rozłączanie przesyłu danych. Doinstalowałem HDTweak 1.0.1 Polish, bo nigdzie indziej nie znalazłem opcji wyłączania przesyłu danych jak nieużywane i okazuje się, że nie działa. Ponieważ na stockowym romie chodziło bez zarzutu zakładam, że problem jest gdzieś w romie. System albo kłóci sie z jakąś inna aplikacją. Wcześniej nie używałem BsB Tewaks.
Mam też dziwne zachowanie baterii. Zdarza się, że bateria pokazuje na przykład 24%. Po restarcie zaczyna pokazywać 30%. Muszę sprawdzić czy po kilku restartach dojdę spowrotem do 100% hehe. Zdarza się też, że w ciągu godziny ze 100% spada na 94% gdzie telefon jest prawie nie używany (3 minuty rozmowy), a potem mimo przesyłu danych przez conajmniej 30 minut cały czas wisi na 94% przez następne 3 gdziny.
Oczywiście ROM PROven 1.2, radio 2.12.50.02_2