Kirucha
Nie porównuj sterowników do aplikacji odpowiadających za wygląd i układ menu. A instalować nowe stery tak na ślepo to nie za bardzo dobry pomysł. Ostatnio testowałem ROMy jednego kuchcika i okazuje się, że pomimo stosowania najnowszych sterów ROMy są, co nowsza wersja to są coraz gorsze. Chodzi o wieszanie się i jak to mówi mój syn lagowanie.
I co gorsza, te ROMy z nowymi sterami nie chcą współpracować z nowszymi wersjami innych programów. Ostatnio Microsoft uraczył mnie nowymi sterami (aktualizacja automatyczna) w moim PC i o dziwo zewnętrzny port eSATA transferem zrównał się z porem USB2. I dziwne, że transfer spadł tylko jak podłączę dyski tylko jednej firmy, inne pracują normalnie. Po za tym trzeba zwrócić uwagę, że te ROMy bazują na ROMach od innych operatorów, nie naszych krajowych. Co też może mieć wpływ na działanie komunikacji.
I jeszcze mam do ciebie pytanko, jaki ROM zmienia ci cały czas taskbry i ikony. Bo jak sam napisałeś „ilez można sie gapić na te same taskbary i ikony..” Wnioskuję, że masz jakiś ROM, który cały czas zmienia ci wygląd. A w trakcie moich testów nie natrafiłem na takie cudo. Dopiero ostatnio pojawił się program CHTScheduler_2.02 I tam można sobie ustawić automatyczną zmianę wyglądu. Ale i tak nie mógłbyś z niego korzystać, bo np. nowe wersje wypieków gryzą się z tym programem. A z NewStyle V1.2 Nie ma problemów z tym programem. Myślę, że z tym wpatrywaniem się w ten sam wygląd trochę się zapętliłeś