Nie wiem, dlaczego czytając komentarze na temat wypieków od Lobuz1 mam wrażenie, że niektórzy jakby zazdrościli i chcieli zniechęcić ludzi do instalowania tych ROMów. I to wrażenie odczuwam czytając wypowiedzi tych, co mają po kilka tysięcy wiadomości.
Ja osobiście instalowałem wszystkie romy zamieszczone na tym portalu i niektóre od razu szły do kosza a na niektórych siedziałem nawet tydzień, ale jednak ROM od Lobuz1 NewStyle 1.2 Zagościł u mnie na stałe. Nawet po zainstalowaniu CHT 2.0 LEONik śmiga aż miło, czego nie można powiedzieć np. o ROMach od elMInStER. Które, pomimo że są gotowane na bazie najnowszych wersjach oryginalnych ROM. To po zainstalowaniu np. CHT 2.0 Podają jak much. Zwiechy non stop. A to, że Lobuz1 opuścił to forum to fakt. Bo jak inaczej określić obecność na forum raz na miesiąc. Ale ja mu się wcale nie dziwię, po tym jak był traktowany przez tak zwanych VIPów. Ktoś chyba mu pozazdrościł tych jego wypieków.
Bysio.
Chyba nie masz racji jeśli chodzi o tego stoka 1.66 bo są w jego wypiekach programy w wersjach nie spotykanych w oryginalnym ROMie 1.66 A których chyba nie da rady podmienić, bo jakoś nikt tego jeszcze nie zrobił. Mogę się mylić, ale chyba nie.