A ja dodam, że wystarczy sprawdzić w innych działach: to, że ktoś zrobił ROM nie oznacza, że automatycznie zostanie on przypięty. Mamy obowiązek przypinać wątki wartościowe i cieszące się dużą popularnością. Jeśli będzie tu 500 postów, to na pewno przypniemy, ale jeśli ściąga i komentuje kilka osób, to nie będzie przypięty i koniec...
Panowie, czy chodzi o to, żeby sztucznie nabijać posty typu "kiedy będzie nowa aktualizacja..." ?
Lobuz_1 kiedy będzie aktualizacja?

i tym sposobem będzie 500 wątków, ale chyba nie o to w tej bajce chodzi bo jeżeli coś działa...?
nie nabijam postów, a czytam każdy z wątków o romach każdego z romcookerów od deski do deski i może dlatego czasami może nie zadaje też głupich pytań, a i może też dlatego, że "Wasze" Panowie Cookerzy romy są dla mnie na tyle dobre, że też wystarczy mi czytanie i pokorne czekanie na kolejne edycje.
Niemniej uważam subiektywnie, że praca RomCookerów jest na tyle wartościowa, że zasługuje na przypięcie, tym bardziej, że jest ich póki co do policzenia na palcach dwóch rąk i nie widziałbym problemu ich przypięcia, tym bardziej, że większą miarą powinno być nie same działanie autorów, ale apele samych userów/ testerów

Wartościowość możecie Pamowie M policzyć też na podstawie samych wyświetleń wątków co też jest jakąś miarą, po co pisać głupoty w wątku i zadawać głupie pytania skoro rom działa

Sorka za Offa, ale wartościowość pracy romcookerów jest dla mnie taka, że zabiorę słowo, a później możecie skasować