0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja juz dwa razy zaliczylem na 1.2.7b2 / 2.07 zawieszenie i niestety chyba bedzie powrot do 1.2.6. Ktos tez moze ma takie problemy?
Cytat: margrass w Marzec 30, 2010, 22:54:13czy u was też ciągle wystepuje problem z moją lokalizacja? tzn. zamiast miasta wyświetla województwo?Może wystarczy wejść w zegar i dodać miasto i ustawić na nim zieloną kropkę?U mnie działa
czy u was też ciągle wystepuje problem z moją lokalizacja? tzn. zamiast miasta wyświetla województwo?
a ja mam nowy problem:nie mogę zsynchronizować się przez My Phone. Cały czas wisi na "Uwierzytelnianie użytkownika".
Ponowie moje pytanie, bo chyba mało kto je zauważył ;pJakie są możliwości customizacji tego romu? w "usuń programy" nie ma żadnych (dopiero pojawiają się programy jakieś, gdy sam je zainstaluję)....
ja też już 2x zaliczyłem śpiocha na 1.2.7b2
wgralem rom jak sie tylko pojawil i nie mam problemow, nie wiesza sie smiga jak nalezy i bateria trzyma, ale zawsze wgrywam rom przywracajac najpierw stoka takze to nie raczej wina romu
Cytat: arekowicz68 w Marzec 09, 2010, 08:45:05WitamLobuz w archiwum pliku jest błąd, podczas rozpakowywania najnowszego ROMu wywala przy 98%.Przy okazji, Twoje wypieki są super Potwierdzam - "Błąd CRC w ruu_signed.nbh. Plik jest uszkodzony"
WitamLobuz w archiwum pliku jest błąd, podczas rozpakowywania najnowszego ROMu wywala przy 98%.Przy okazji, Twoje wypieki są super
Cały dzień testowałem 21897 i jest oki. Ostatecznie dzisiaj z rana bedzie wersja final z 21897.
Wszystko fajnie, ale na oryginalnym rom-ie 1.66 miałem 448 MB ramu, a po zmianie na Storm 1.2.7b2 nadal jest 448 MB. O co chodzi?
Cytat: sadamek w Marzec 09, 2010, 08:49:38Cytat: arekowicz68 w Marzec 09, 2010, 08:45:05WitamLobuz w archiwum pliku jest błąd, podczas rozpakowywania najnowszego ROMu wywala przy 98%.Przy okazji, Twoje wypieki są super Potwierdzam - "Błąd CRC w ruu_signed.nbh. Plik jest uszkodzony"Witam wszystkich,jako że mam ten sam problem (błąd podczas rozpakowywania SSPL_RUU, niezależnie od wersji) a nie znalazłem w tym wątku rozwiązania, prosiłbym o mały support.