GG chwilowo nie ma ale bedzie...co moge powiedziec: jak sa jasne to chcecie ciemne jak sa ciemne to maja byc jasne...zobaczymy co bedzie dalej...co do panelu akcji to juz bylo, ze wiekszosc chciala BT taki jaki jest...a systemowy menadzer zadan nie wszystkim potrezbny jest w panelu akcji...panel ma byc uniwersalny...dwa dlne rzedy nie podlegaja dyskusji, dwa gorne tak, poza SMS, Email i Opera...
Pare rzeczy bylo testowo, wersja zasadniczo miala wnosic, nowy zakladke, Skype, nowy build...co do taskbara mi sie podoba ale w zwiazku z duza ilosci glosow na nie w kolejnej wersji wroci do poprzedniego...niewykluczone, ze pojawi sie mini lockscreen tez w rqamach testu...ikonki jesli pojawia sie lepsze to tez beda podmienione...
Połączone: [time]Marzec 28, 2010, 14:44:19[/time]
Właśnie zauważyłem, że w ROM nie ma fixa do Taskbara poprawiające nieprawidłowe wskazania poziomu baterii.
Fix jest dostępny w wątku poświęconym temu Takbarowi na XDA: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=233887&d=1254572971
Fixa nie wrzucałem bo nie widziałem problemów ze wskazaniami baterii, niemniej jesli ktos widzi, ze podaje bledne dane to moze doinstalowac...ja nie znalazlem tego typu problemów...
Cieszy mnie natomiast jedno

brak poki co info,ze cos nie działa, wszscy skupili sie na wizualizacji co znaczy, ze reszta działa w miare dobrze...