0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
da się zrobić kopię ustawień kont pocztowych/youtube i ustawień manili co by w miarę szybko po podmianie romu mieć full sprawny telefon?
hmm.. dzisiaj chciałem odpalić TvV taki program z info programu telewizji i błąd komunikat:zainstaluj netcfv35.messages.en.cab@Lobuz coś tam usunął???
Cytat: Padi w Marzec 07, 2010, 19:29:08hmm.. dzisiaj chciałem odpalić TvV taki program z info programu telewizji i błąd komunikat:zainstaluj netcfv35.messages.en.cab@Lobuz coś tam usunął???System zawiera NETCF3.7 z NETCFv35.Messages.EN stad komunikat jest dziwny, moze pojawila sie jakas nowa wersja...
Krucza nawet nie można dograć nf v3.5 bo w systemie siedzi nowsza wersja :-(...Jeżeli ma zostać v 3.7 to pozbawiasz mnie i może innych możliwości jednego z programów którego używam...
po dograniu pliku z załącznika program nadal wywala ten sam komunikat... sr po instalce był
Cytat: giciu w Marzec 07, 2010, 22:47:56da się zrobić kopię ustawień kont pocztowych/youtube i ustawień manili co by w miarę szybko po podmianie romu mieć full sprawny telefon?nigdy nie przywraca się systemu po wgraniu nowszego romu
Cytat: Padi w Marzec 07, 2010, 23:33:36Cytat: giciu w Marzec 07, 2010, 22:47:56da się zrobić kopię ustawień kont pocztowych/youtube i ustawień manili co by w miarę szybko po podmianie romu mieć full sprawny telefon?nigdy nie przywraca się systemu po wgraniu nowszego romu@Padi czytaj ze zrozumieniem pytałem o przywracanie ustawień kont i ustawień manili. - ma ktoś jakiś patent ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\Home]"HomeUpdateEvent"=dword:0056C0DA"IsExist"=dword:00000001[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\Home\0]"HomeServiceType"=dword:00000000"IsReadOnly"=dword:00000000"Index"=dword:00000000"ContactFavorType"=dword:00000000"ContactOid"="""ExePath"="""IconPath"="""DispName"="""IsSet"=dword:00000000"IsNeedRefresh"=dword:00000000[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\Home\1...
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\Configuration][HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\Configuration\0]"Enable"=dword:00000000"Title"="[[IDS_STOCK]]""PageName"="Manila://inforwidget.page"[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\Configuration\1...
Lobuz_1 jak zwykle robota 1 klasa.Mam tylko pytanie czy ten cab Advanced Home Tab w tym romie nie będzie działał?Po instalacji nie działają skróty 4*4
Uploaduje, jeszcze chwila.Kurde, moj Leo albo zdechl na dobre albo nie sprawdzilem baterii
Witam,za nic nie mogę znależć,gdzie się wyłacza automatyczny wybór operatora. Mieszkam przy granicy i często łapie mi sieć zza miedzy. Mam Leo Storm.
WitamLobuz w archiwum pliku jest błąd, podczas rozpakowywania najnowszego ROMu wywala przy 98%.Przy okazji, Twoje wypieki są super
RS mirror:leo_storm_v.1.2.4_full_RSleo_storm_v.1.2.4_lite_RS.exePzdr.D.