Testuję Leo Storm v.1.2.2 z radiem 2.07.50.27_2 i poraz chyba pierwszy wszysko jest OK.
@lobuz_1 cola w drodze

Co do samego romu to Menu start mam trzy kolumnowe (na starość słaby wzrok to lepiej widać)
Pozmieniałem sobie formaty daty w Manili (kwestia gustu i dwóch plików), wkurza mnie format daty przy oknie blokady, ale nie potrafię tego zmienić (poprzednio używałem Rom Bysia v1.9 i tam ta data była OK,ale nie mam skąd wziąść z tego romu pliku LS_LockScene_480x800.cpr)
Zmieniłem sobie też plik 2330fc3c_manila aby w pogodzie mieć trochę więcej nazw polskich miast z polskimi czcionkami.
Teraz chyba warto pomyśleć na temat tego pięknego narzędzia o nazwie Panel Akcji, myślę że tu warto zamiast Mapy google wsadzić reset, a mapę ( w moim przypadku Automapę) zamiast radia lub opery to tylko kilka drobnych zmian w rejestrze.
Osobiście preferuję wersję full romu, w końcu pamięć na karcie może być bardzo duża, więc nie ma co tak super oszczędzać. Sam zainstalowałem jeszcze eWallet, jakiś stoper (stop wach) i kalkulator 1-cal Omegaone (choć niejest dobrze dostosowany do Leo.
Z przyjemnością czekam na nowe wypieki.
Pozdrawiam